23 / 04 / 2024

Elinde Euro'su olanlar hemen bu rakama baksın! Euro ne kadar oldu? 1 Euro bugün kaç lira? İşte 21 Temmuz 2022 Euro kuru!

Elinde Euro'su olanlar hemen bu rakama baksın! Euro ne kadar oldu? 1 Euro bugün kaç lira? İşte 21 Temmuz 2022 Euro kuru!

Euro kurundaki son durum milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor.  Peki Euro ne kadar oldu? 1 Euro bugün kaç lira? İşte 21 Temmuz 2022 Euro kuru...



Euro ne kadar oldu? 1 Euro bugün kaç TL? İşte 21 Temmuz 2022 Euro kuru!


EURO/TL YÜKSELİYOR MU?

Aktarılan son dakika gelişmelerine göre, kur bazında fiyat değişimlerinin kaydedildiği Euro fiyatları alım satım yapmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. 18 liranın altında seyreden Euro kuru, geçtiğimiz günlerde geri döndü ve 18 lira 6 kuruşa kadar çıktı.

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? 1 EURO KAÇ LİRA OLDU? 21 TEMMUZ 2022 SON DAKİKA EURO KURU!

Merakla beklenen resmi verilere göre, Euro, geçtiğimiz haftayı da artışla kapatmıştı. 

Milyonlarca yatırımcının sık sık son durumunu merak ettiği Euro kuru, bugün düne göre yükselişle güne başladı. 

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, bugün Euro alış fiyatı 18,04 TL, satış fiyatı ise 18,16 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Altın fiyatları çakıldı! Yatırımcı karar kara düşünüyor! Altın bugün ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 altın fiyatları... 

Piyasa Kahini İslam Memiş zarar etmeden altın almanın tek yolunu anlattı! Altın yatırımcıları dikkat

Türkiye'de dolar ve enflasyonu düşürecek formül açıklandı: Türk lirasındaki kayba dikkat


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön