20 / 04 / 2024

Elit Grand Palas daire fiyatları!

Elit Grand Palas daire fiyatları!

Firma: Delmar Yapı

Proje: Elit Grand Palas

İstanbul'un Kurtköy bölgesinde yükselen Elit Grand Palas daire fiyatları hakkındaki ayrıntılı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...




Elit Grand Palas projesi  Delmar Yapı  tarafından İstanbul'un Anadolu Yakasında Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. Daire satışlarının devam ettiği projede daire alternatifleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlanmış durumda. Arsa alanı 10 bin 680 metrekare üzerine yayılan  Elit Grand Palas  daire fiyatları ile ilgli bilgiler haberimizin devamında yer alıyor.


Elit Grand Palas daire fiyatları:


Elit Grand Palas daire fiyatları ile ilgili bilgileri projenin satış ofisi telefonu olan 0216 482 70 70 numarasından detaylı olarak öğrenmeniz mümkün. 



Elit Grand Palas daire fiyatları!



KDV oranı yüzde 1 olarak belirlenen Elit Grand Palas ödeme planına göre dairenin yüzde 25'lik kısmı peşin ödeniyor ve kalan miktar için banka kredisi kullanımı ile daire alınabiliyor. Projede ayrıca ödenen  peşinat sonrası kalan miktar 48 ay taksitlendirilebiliyor.


Projede daire sahipleri için otopark, resepsiyon, Türk Hamamı, spa, restoran, yüzme havuzları, yoga, lounge, fitness center gibi olanaklar bulunuyor.


Elit Grand Palas teslimleri ne zaman? 


Elit Grand Palas daire teslimleri 2014 yılının Haziran ayında yapılacak.


Telefon: 0216 482 70 70

Web Adresi: www.delmaryapi.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön