19 / 03 / 2024

Elite Concept’te öğretmenler için 24 bin TL ek indirim!

Elite Concept’te öğretmenler için 24 bin TL ek indirim!

Teslime özel kampanya ile yüzde 10 indirim, 48 ay 0 faiz ve kişiye özel ödeme planı fırsatı sunan Şua İnşaat, 24 Kasım’a özel öğretmenlere 24 bin TL indirim yapıyor. 



Şua İnşaat, İstanbul’un en yüksek prim potansiyeline sahip bölgesi Kadıköy Fikirtepe’de inşa ettiği Elite Concept projesinde Öğretmenler Günü’ne özel yeni bir kampanyaya başladı.  Teslime özel kampanyası kapsamında yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz fırsatı sağlanan Elite Concept’te, 24 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında tüm öğretmenlere 24 bin TL ekstra indirim fırsatı sunuluyor. 

Kişiye özel ödeme planlarında yapıldığı Elite Concept, Fikirtepe’nin teslime hazır ve hemen tapusu verilebilen sayılı projelerinden biri olarak öne çıkıyor.  Teslime özel kampanyası kapsamında yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı fırsatlarının sunulduğu Elite Concept’te, bu imkanlara ek olarak 24 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında tüm öğretmenlere 24 bin TL ekstra indirim yapılıyor.  

Fikirtepe’nin tapusu hazır hemen teslim sayılı projelerinden biri olarak dikkat çeken Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından meydana geliyor. 

Elite Concept’te öğretmenler için 24 bin TL ek indirim!

Elite Concept; eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezinde yer alan Kadıköy Fikirtepe’nin en merkezi lokasyonunda yer alıyor.  Kentsel dönüşüm başladıktan sonra 4 yılda konut fiyatlarının yüzde 188 arttığı Fikirtepe’nin, projeler tamamlandığında fiyatların daha da artması sonucu İstanbul’un en çok prim yapacak lokasyonu olması bekleniyor. 

E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alan Elite Concept yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor. Birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine sadece birkaç dakikalık mesafede inşa ediliyor. 

Dairelerin etrafını çepeçevre saran balkonları sayesinde her odadan balkona çıkış imkanı bulunan Elite Concept, yüksek katlı projelerde eşine az rastlanır şekilde açılabilen camlarıyla farklılaşıyor. 

Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. 

Akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti ile hayatı kolaylaştıran Elite Concept, doğaya dost sürdürülebilir bir yaklaşımla planlandı. 

www.suainsaat.com.tr


Geri Dön