19 / 04 / 2024

Elmadağ'da dönüşüm zamanı!

Elmadağ'da dönüşüm zamanı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı ile Elmadağ Belediyesi arasında imzalanan protokolle, kentsel dönüşüm kapsamında ilçedeki 2 bin 772 konut yenilenecek. Proje kapsamında 71,5 hektarda 2 bin 772 konutun dönüşümü sağlanacak.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığında gerçekleşen imza töreninde konuşan Bakan İdris Güllüce, kentsel dönüşüm alanında başlatılan seferberliğe yeni bir halka daha eklediklerini belirterek, "İnşallah çok uzun sürmeyecek bir zaman içerisinde örnek bir kentsel dönüşüm ortaya çıkmış olacak. Burada dikkat ettiğimiz yeni bir anlayışla sosyal alanlan fazla olan, insanların huzur içinde yaşayacağı, ibadethanesinden okuluna kadar, yürüyüş yerlerine kadar her şeyin olduğu rekreasyon alanlarının olduğu, çağın ihtiyaçlarının tümünü karşılayacak olan bir dönüşümün gerçekleşmesi ve böyle bir şehre insanlarımızın böyle bir'semte ulaşacak olmalarıdır" dedi. 


Hayaller gerçek oluyor 


Elmadağ Belediye Başkam Gazi Şahin de başmdan sonuna kadar bakanlığın maddi ve manevi destekleriyle güzel bir kentsel gelişim ve dönüşüm projesinin hazırlandığım belirtti. Projeyle hayal gibi gözüken bir çalışmanın gerçeğe dönüştürüleceğini düe getiren Şahin, emeği geçenlere teşekkür etti. 

Proje kapsamında 71,5 hektarda 2 bin 772 konutun dönüşümü sağlanacak. 


Vatan


Geri Dön