24 / 04 / 2024

Elmadağda kentsel yenileme

Elmadağda kentsel yenileme

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı ile Elmadağ Belediyesi arasında imzalanan protokolle, kentsel dönüşüm kapsamında ilçedeki 2 bin 772 konut yenilenecek. Proje kapsamında 71,5 hektarda 2 bin 772 konutun dönüşümü sağlanacak.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Diyarbakır Bağlar'da hem kentsel dönüşüm hem kentsel yenileme faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor...

Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konut inşa edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konutluk çalışma başlattıklarını, bunların 35 binini tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettiklerini belirtti.

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Kartal E-5 Kuzeyi Kentsel Yenileme Alanı imar planı tadilatı askıda!

Kartal İlçesi, E-5 Kuzeyi Planı'nda Kentsel Yenileme Proje Alanı B. Bölgesi Sınır Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

18 Temmuz 2017 Uşak Kentsel Yenileme kura sonucu!

18 Temmuz 2017 Uşak Kentsel Yenileme kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nin kura çekilişi 18 Temmuz'da!

Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan 325 adet konutun kura çekilişi 18 Temmuz'da yapılacak.

Maltepe Dragos Kentsel Yenileme Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Maltepe İlçesi, Dragos Kentsel Yenileme Proje Alanı Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı tadilatı askıda...

Aykurt Nuhoğlu: İstanbul’da kentsel dönüşüm yok!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, kentsel dönüşüm için iddialı bir çıkış yaptı: “Kentsel dönüşüm yapılmıyor ki. Bu yapılan bina yenileme. İnsan olmayınca kentsel dönüşüm olmaz.İstanbul’da kentsel dönüşüm yok, Fikirtepe’de hiç olmayacak...” dedi.

Ankara Elmadağ'da 2 bin 885 konutluk dönüşüm başlıyor!

Sanayide büyük atılımlar gerçekleştirdiklerini belirten Elmadağ Belediye Başkanı Şahin, kentsel dönüşüme start verdiklerini de müjdeledi.Elmadağ'da 2 bin 885 konut, 400 dükkan ve çeşitli sosyal donatılarıyla birlikte 400 milyon TL'lik proje hayata geçiyor

Mustafa Bozbey: Kentsel yenileme insan odaklı yapılmalı!

Başkan Burada projesi kapsamında makamını Ataevler Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Ataevler’de insan odaklı ve bütünsel kentsel yenileme yapılmalı” dedi. Bozbey, Ataevler’e yeni bir pazar alanı yapacaklarını da belirtti.

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Yenileme Evleri başvuru!

Konut fiyatlarının 96 bin 794 liradan başladığı projede 80 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Yenileme Evleri başvuru dönemi 25 Nisan'da başlıyor.

Manisa'da kentsel yenileme projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Hafsa Sultan Mahallesinde yapmayı planladığı kentsel yenileme projesi Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı Meclis Toplantısı'nda gündeme geldi.

Ankara Elmadağ'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Elmadağ Belediye Başkanlığınca yürütülmekte olan Elmadağ Kentsel Gelişim ve Dönüşüm projesi bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Elmadağda kentsel yenileme Haberi

Elmadağda kentsel yenileme

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında gerçekleşen imza töreninde konuşan Bakan İdris Güllüce, kentsel dönüşüm alanında başlatılan seferberliğe yeni bir halka daha eklediklerini belirterek, "İnşallah çok uzun sürmeyecek bir zaman içerisinde örnek bir kentsel dönüşüm ortaya çıkmış olacak. Burada dikkat ettiğimiz yeni bir anlayışla sosyal alanlan fazla olan, insanların huzur içinde yaşayacağı, ibadethanesinden okuluna kadar, yürüyüş yerlerine kadar her şeyin olduğu rekreasyon alanlarının olduğu, çağın ihtiyaçlarının tümünü karşılayacak olan bir dönüşümün gerçekleşmesi ve böyle bir şehre insanlarımızın böyle bir'semte ulaşacak olmalarıdır" dedi. 


Hayaller gerçek oluyor 


Elmadağ Belediye Başkam Gazi Şahin de başmdan sonuna kadar bakanlığın maddi ve manevi destekleriyle güzel bir kentsel gelişim ve dönüşüm projesinin hazırlandığım belirtti. Projeyle hayal gibi gözüken bir çalışmanın gerçeğe dönüştürüleceğini düe getiren Şahin, emeği geçenlere teşekkür etti. 

Proje...