24 / 04 / 2024

Elysium Serene Kandilli teslim tarihi ne zaman

Elysium Serene Kandilli teslim tarihi ne zaman

Kandilli'de Ofton İnşaat güvencesi ile yapılan Elysium “Serene” projesinde teslimler 2013 yılının Aralık ayında yapılacak!



 

 

İstanbul’un bu eşsiz boğaz mahallesinin doğal yeşil atmosferine en üst seviyede özen göstererek inşa edilen Elysium “Serene” Kandilli 25 bin 500 metrekarelik bir alanda %85’i yeşile ayrılan bir plato üzerinde yer alıyor.

 

Kandilli’de, Ofton İnşaat tarafından inşa edilen Elysium Serene Kandilli projesi, 17 konak halinde inşa ediliyor. Projede toplam 136 bağımsız bölüm bulunuyor.   695 bin TL'den başlayıp 1 milyon 065 bin TL'ye kadar yükselen Elysium Serene Kandilli'de anlaşmalı bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.    Elysium “Serene” Kandilli dış cephesindeki kalite ve estetik birlikteliği, iç tasarımlardaki malzemelerle de kendini gösteriyor. 25 dönüm alan inşa edilen Elysium Serin Kandilli projesinde kullanılan uluslararası standartlardaki iç ve dış yapı malzemeleri ve tüm tedarikçileriyle, lüks konut kategorisinin kalite standartlarını yukarı taşıyor. Doğaya ihanet etmeyen modern bir yaşam imkanı sağlayan akıllı ev sistem ve donanımları bulunuyor. 2011 yılının Aralık ayında inşaatına başlanan Elysium Serene Kandilli projesinde teslimler Aralık 2013’de yapılacak.    Rem Mimarlık’tan Sabri Paşayiğit’in tasarladığı projede açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, pilates ve yoga salonları, buhar ve sauna odaları yer alıyor. Yüzde 85’i yeşil alan olarak planlanan Elysium Serene Kandilli projesinde tüm konutlar 3 oda ve 1 salondan oluşuyor. 122,93 metrekareden başlayan ve 132,93 metrekareye ulaşan bahçe katları ayrıca 140,17 metrekareden başlayıp 163,93 metrekareye ulaşan normal katlar bulunuyor. Toplamda 25 bin 500 metrekarelik arazi, %85 yeşil alan ve birçok etkinlik alanı ile Elysium “Serene” Kandilli evlerine ulaşmak için müşteri hizmetler 444 51 61 olup, www.elysiumserene.com üzerinden de detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.  

Geri Dön