25 / 04 / 2024

Emekli maaşı alanlara son dakika müjdesi! Hemen emekli maaşlarına ek 200 lira ödeme yapılacak!

Emekli maaşı alanlara son dakika müjdesi! Hemen emekli maaşlarına ek 200 lira ödeme yapılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan milyonlarca emekliyi ilgilendiren bir duyuru geldi. Söz konusu duyuruda kampanyaya katılan emekliler 200 TL verileceği belirtildi.



Kamupersonelinet'in aktardığına göre, söz konusu kampanya kapsamında Ziraat Bankası Bankkart anlaşmalı market, giyim, sağlık, optik, kafe ve restoran üye işyerlerinde Bankkart POS’undan gerçekleştirilecek olan her 500 TL’ye ulaşan alışverişlere 50 TL, toplamda 200 TL Bankkart Lira verileceği bildirildi.

Emekli maaşı alanlara son dakika müjdesi! Hemen emekli maaşlarına ek 200 lira ödeme yapılacak!

Ziraat Bankasının resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda söz konusu işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan yapılması gerektiği bildirilerek sadece a e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil olmadığı bildirildi.

Emekli Temmuz maaşı belli oldu mu? Bakan Bilgin açıkladı o rakamlar değişti! SSK, Bağkur, memur ve emekli zammı kaç TL?

Emekli ve memura son dakika yeni maaş rehberi! Emekli ve memurlar enflasyon farkı, ek zam ve Temmuz zammına hemen bakın!

Emekli olursam ne kadar maaş alırım? Emekli maaşı hesaplama robotu 2022! Bugün emekli olursam maaşım kaç lira olur?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön