24 / 04 / 2024

Emekli maaşı ne kadar olacak? Temmuz emekli maaşı zammı belli oldu mu?

Emekli maaşı ne kadar olacak? Temmuz emekli maaşı zammı belli oldu mu?

Emekli maaşı zammı gündemi meşgul ediyor. Milyonlarca emekli Temmuz emekli maaşı zammının bir an evvel açıklanmasını bekliyor. Emekli maaşı zammına dair detaylar yavaş yavaş belirlenmeye başladı. İşte detaylar!



Emekli maaşı zammı, 5 aylık enflasyonla beraber henüz net olmasa da vatandaşlara verilecek zam oranı da ortaya çıkmaya başladı. Haziran enflasyon rakamları açıklandıktan sonra Temmuz emekli maaşları da kesinleşecek. Milyonlarca emekli de 2022 SSK, Bağkur en düşük ve en yüksek emekli maaş zammı ne kadar, kaç TL? şeklinde sorular sormaya devam ediyor. İşte temmuz emekli maaşına dair son detaylar…

TEMMUZ EMEKLİ MAAŞI ZAMMI AÇIKLANDI MI?

Bir yandan haziran ayı enflasyon rakamları bir yandan ona bağlı belirlenecek temmuz emekli maaşı, gündem bir hayli yoğun. Merakla beklenen Haziran enflasyonu açıklamasından sonra maaşlar da açıklanacak.  Emekli maaşı zammının belirlenmesinde enflasyon rakamları bekleniyor. 6 aylık enflasyon oranlarının belli olması için haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanması bekleniyor. 5 aylık enflasyon verisi yüzde 34,69 oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön