26 / 04 / 2024

Emekli maaşları ve asgari ücrette artış için son tarih! Bakan Bilgin'in açıklamasından sonra düğmeye basılacak

Emekli maaşları ve asgari ücrette artış için son tarih! Bakan Bilgin'in açıklamasından sonra düğmeye basılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in emekli bayram ikramiyeleri ve emekli maaşları için söyledikleri son günlerde yakından takip ediliyor. 'Emekli bayram ikramiyesine zam yok' diyen Bilgin emekli maaşlarına zam açıklaması yaptı.



Emekli bayram ikramiyelerinden kamuoyunda herkesin maaşlara zam yapılacağı yönündeydi. Günlerdir hükümetten emekli bayram ikramiyesine zam olacağı yönünde açıklama bekleyen emekliler ve aileleri Vedat Bilgin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın peş peşe 'İkramiye için zam beklemeyin' açıklamasından sonra umutlarını kaybetti. Emeklilerde yaşanan derin hayal kırıklığını fark eden yetkililer durumu telafi etmek için 'emekli maaşlarına Temmuz'da zam yapılacağına' ilişkin açıklamalar yaptı. Bakan Bilgin, "Önümüzdeki Temmuz ayında emeklilerimizin en düşük emekli maaşını onların yüzünü güldürecek bir seviyeye çıkaracağız."açıklamasında bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön