25 / 04 / 2024

Emekli promosyon son tarih ne zaman?

Emekli promosyon son tarih ne zaman?

Emekli promosyon tarihleri bir kez daha güncellendi. Bankaların promosyon yarışı hala devam ediyor. Kasım ayına girilmesi ile birlikte bankalar promosyon kampanyalarına devam ediyor. Peki Emekli promosyon son tarih ne zaman?



EMEKLİ PROMOSYON SON TARİH NE ZAMAN?

Emekli promosyonlarının son tarihi milyonlarca kişinin gündeminde yer alıyor. Emekli promosyon kampanyaları Ekim ayının sona kadar uzatılmıştı. Ekim ayının sonunda ise banka promosyonları yeniden güncellendi. Bankaların emekli promosyonlarının tarihi bir kez daha uzatıldı. Son olarak kampanya geçerlilik tarihi 1-30 Kasım 2022 olarak belirlendi.

Emekli promosyon son tarih ne zaman?

Peki bankaların kasım ayı promosyon kampanyaları değişti mi? İşte detaylar…

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön