24 / 04 / 2024

Emekli promosyonlarında beklenmeyen Ekim rüzgarı! Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?

Emekli promosyonlarında beklenmeyen Ekim rüzgarı! Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği promosyon ödemelerine dair sıcak bir gelişme yaşandı. Vatandaşlar “Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?” sorusunu sormaya başladı. İşte detaylar!



EMEKLİ PROMOSYON TARİHİ UZATILDI MI? BANK PROMOSYONLARI NE ZAMAN BİTİYOR!

Promosyon başvuruları için bilindiği son tarih 30 Eylül’dü. Ancak bu tarih güncellendi.  Yani emekli promosyon başvuru tarihi başvuru süresini uzattı. Özel bankalardan yapılan açıklamalarda emeklilerin 31 Ekim'e kadar promosyon başvurusunda bulunabilecekleri açıklandı.

EMEKLİ PROMOSYON TARİHİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Emekliler, promosyon tarihleri hakkında pek çok soru yöneltmeye başladı. Onlardan biri de emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir? sorusu oldu. Emekliler, araştırmayı istedikleri bankaların resmi internet sayfasına girerek istedikleri bilgiye ulaşabilir. İşte bazı bankaların promosyon ödemelerine dair bilgiler…

TÜRKİYE FİNANS BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ!

SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emekli maaşlarını Türkiye Finans aracılığı ile alan ya da almak isteyen ve promosyon başvurusunda bulunan herkese 36 ay boyunca yani 3 yıl boyunca maaşlarını Türkiye Finans aracılığı ile alacak olan vatandaşların alacağı promosyon ödemeleri şu şekildedir;

  • 1.499 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 3.000 TL’ye kadar
  • 1.500 TL ile 2.499 TL arasında emekli maaşı alanlara 5.000 TL’ye kadar
  • 2.500 TL ve daha fazla maaş alanlara 7.500 TL’ye kadar promosyon ödenir.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI!

Akbank emekli promosyon miktarı da vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 01 Ekim ile 31 Ekim 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşınızı Akbank'tan almayı taahhüt eden emeklilere, 7.000 TL’ye varan promosyon ödemelerinden yararlanabilirsiniz.

DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ!

Emekli maaşını Deniz Bank aracılığı ile  3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilerimiz 1.750 TL’ye varan nakit promosyon ödemesinden yararlanabiliyor. Promosyon ödemeleri emekli maaş tutarına yapılmaktadır. İşte tutarlar;

- Aylık 1.500 TL altında maaş alanlara 675 TL,

- Aylık 1.500 TL ile 2.500 TL arasında maaş alanlara 850 TL

- 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 1.000 TL aynı zamanda 1 otomatik ödeme talimatına ek 750 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Tapu kaç gün sonraya randevu veriyor?

Prefabrik eve doğalgaz bağlanır mı?

Tapu işlemleri için neler gerekli?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön