24 / 04 / 2024

Emekli promosyonlarında fiyatlar artacak! Bankaların yarışı kızıştı

Emekli promosyonlarında fiyatlar artacak! Bankaların yarışı kızıştı

Bankaların maaş promosyon yarışları devam ederken Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu’ndan herkesi sevindiren bir haber geldi. Ağaoğlu, promosyon ücretlerinin artacağını söyledi.



Bu  yıl emekli maaşlarına gelen zamlarla birlikte bankalar müşterilerini kaçırmamak için emekli maaşlarına promosyon yarışına girdi. Çoğu özel banka emekli maaş promosyonlarında son tarih olarak 31 Ağustos 2022 şeklinde açıklama yapmış olsa da rekabet arttıkça arttı ve süre uzadı.

Bankalar arasında yaşana rekabetin artması fiyatların yükselmesine neden olurken, maaş promosyon kampanyalarına olan ilgi arttı ve bankaların önünde uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu. Yaşanan bu yoğunluk nedeniyle Eylül ayı sonuna kadar maaş promosyon kampanyalarının devam edeceği açıklandı.

MAAŞ PROMOSYONLARI 10 BİN TL’YE ÇIKTI

Bankalar maaş promosyonu kampanyalarında yaşanan yoğun talep üzerine ödemelerde değişikliğe gideceğini duyurmuştu.  Emekli müşterilerini farklı bir bankaya kaptırmak istemeyen bankalar, cazip tekliflerini sunmaya devam ettiği bildirildi.

Ayrıca bazı bankalar tarafından emekli yakınlarının getirilmesi durumunda promosyon ödemeleri 10 bin lirayı buluyor.

Emekli promosyonlarında fiyatlar artacak! Bankaların yarışı kızıştı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön