16 / 04 / 2024

Emekli promosyonlarında zam depremi! Yapı Kredi, İş Bankası, Akbank, QNB, Garanti peş peşe açıkladı! Siz de hemen bakın!

Emekli promosyonlarında zam depremi! Yapı Kredi, İş Bankası, Akbank, QNB, Garanti peş peşe açıkladı! Siz de hemen bakın!

Emekli promosyonlarında adeta zam depremi yaşanıyor. Konuyla ilgili olarak verilen bilgiye göre, Yapı Kredi, İş Bankası, Akbank, QNB, Garanti peş peşe açıkladı. Hemen bu habere bakın...



QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYONU 2022 NE KADAR?

Emeklilerin yüzünü güldüren QNB Finansbank emekli promosyonu olarak maaşını taşıyan emeklilere 7 bin Türk Lirası veriyor. Söz konusu banka da son başvuru gününü 30 Eylül 2022 tarihine kadar uzattı.

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU 2022 NE KADAR?

Garanti BBVA da emekliler için 7 bin TL'nin üzerine promosyon veren bankalar arasında yer alıyor. Garanti yaptığı açıklamada 7 bin 250 liraya kadar promosyon vereceğini duyurdu.

Emekli promosyonlarında zam depremi! Yapı Kredi, İş Bankası, Akbank, QNB, Garanti peş peşe açıkladı! Siz de hemen bakın!

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU 2022

Akbank konu ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında emeklilere 7 bin Türk Lirası promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Söz konusu promosyon ödemesi 500 Türk Lirası chip para ile beraber 7 bin 500 Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

TEB EMEKLİ PROMOSYONU 2022 NE KADAR?

TEB de emekliler için promosyon ödemesinde üst limitin 5 bin 500 Türk Lirası'na çıkarıldığını duyurmuş ve pek çok emeklinin yüzünü güldürmüştü.

KAMU BANKALARI NE KADAR PROMOSYON VERİYOR? 

Kamu bankalarının promosyon bedelleri de pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Halk Bank ve Ziraat Bankası emeklilere 750 TL promosyon ödemesi veriyor. Kamu bankalarının promosyon ödemelerini artırıp artırmayacağı şu an için belli değil.

Gümüşte büyük fırtına koptu! Gümüş yerle yeksan oldu! 1 gram gümüşü bile olan kahroldu! Gümüş fiyatları 3 Eylül 2022

Dolarda büyük deprem! Dolar bu ay bu rakamı görecek! Her tahmini tek tek çıkan o isimden son dakika tahmini! Hemen bakın

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında deprem! 2023 maaş zammı açıklandı! Hemen son dakika 2023 maaşınıza bakın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön