29 / 03 / 2024

Emekli promosyonunda 9 binler 10 binler havada uçuşuyordu! Denizbank da sessizliğini bozdu

Emekli promosyonunda 9 binler 10 binler havada uçuşuyordu! Denizbank da sessizliğini bozdu

Özel bankalar tarafından verilen emekli promosyonlarının miktarında ciddi artışlar yaşanmıştı. Bazı bankalar ise süreci sesiz şekilde izliyordu. O bankalar arasında yer alan Denizbank da sessizliğini bozdu.



KAMPANYA DETAYLARI MEVCUT

Fatura talimatının 3 yıl taahhüt süresinde iptal edilmesi veya 3 ay üstü üste otomatik ödenmemesi durumda kıstalyevme hesabı yapılarak kalan süre promosyon ceza tutarı hesabınıza borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya 31.12.2022 tarihine kadar geçerlidir. DenizBank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.
Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz;

Anne veya babasının velayetinde bulunmayanlara promosyon ödenecektir.

Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır.

Detaylı bilgi 0850 222 0 800 iletişim merkezi ve tüm şubelerimizde.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön