19 / 04 / 2024

Emekli promosyonunda 9 binler 10 binler havada uçuşuyordu! Denizbank da sessizliğini bozdu

Emekli promosyonunda 9 binler 10 binler havada uçuşuyordu! Denizbank da sessizliğini bozdu

Özel bankalar tarafından verilen emekli promosyonlarının miktarında ciddi artışlar yaşanmıştı. Bazı bankalar ise süreci sesiz şekilde izliyordu. O bankalar arasında yer alan Denizbank da sessizliğini bozdu.



Ülkemizde geçtiğimiz aylarda emekli promosyonlarına yönelik müthiş bir mücadele başladı. 4 bin TL seviyelerinden başlayan emekli promosyonları kısa süre içerisinde 10 bin TL seviyesine kadar yükseldi. Emekli promosyon yarışına bazı bankalar direkt dahil olurken, bazı bankalar da bu süreci biraz daha dışarıdan takip etme yolunu tercih etti. O bankalar arasında yer alan Denizbank ise sessizliğini uzun süre sonra bozmaya karar verdi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön