23 / 04 / 2024

Emekli promosyonunda Garanti Bankası'ndan yeni haber! Kapıdan giren 6 bin TL'yi kapacak!

Emekli promosyonunda Garanti Bankası'ndan yeni haber! Kapıdan giren 6 bin TL'yi kapacak!

Emekli promosyonu ödemeleri ile ilgili bankalardan ardarda açıklamalar gelmeye devam ediyor. Garanti Bankası da Aralık ayında emeklilere ödeyeceği promosyon rakamlarıyla ilgili bir duyuru yayımladı. İşte detaylar...



Bankalar arasında bir kaç aydır devam eden promosyon yarışında son düzlüğe girildi. 10 bin TL'ye kadar yükselen promosyon rakamları geçtiğimiz ay düşmeye başlamıştı. Fakat son düzlükte bankalar yeniden atağa geçti. Garanti Bankası da emekli maaşını taşıyan vatandaşlara ödeyeceği promosyon rakamlarını duyurdu. 

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre; maaşını üç yıl boyunca Garanti Bankası’ndan almayı taahhüt eden emekliler, 3 bin 600 TL’den başlayan promosyon ödemesini almaya hak kazanacaklar. Söz konusu emekli promosyonları, maaş tutarı arttıkça 6 bin TL seviyelerine kadar çıkıyor. Ayrıca nakit promosyona ek olarak bin 500 TL bonus fırsatı da sunuluyor. Bonusla birlikte 6 bin TL olan promosyon ödemesi 7 bin 500 TL'ye çıkıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön