25 / 04 / 2024

Emekli promosyonunda Garanti Bankası'ndan yeni haber! Kapıdan giren 6 bin TL'yi kapacak!

Emekli promosyonunda Garanti Bankası'ndan yeni haber! Kapıdan giren 6 bin TL'yi kapacak!

Emekli promosyonu ödemeleri ile ilgili bankalardan ardarda açıklamalar gelmeye devam ediyor. Garanti Bankası da Aralık ayında emeklilere ödeyeceği promosyon rakamlarıyla ilgili bir duyuru yayımladı. İşte detaylar...



İşte Garanti Bankası emekli promosyonu ödeme detayları:

* Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilere 3.600 TL, 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilere 4.200 TL, 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilere 5.400 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 6.000 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunuluyor.

* Promosyon avantajından 1 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekliler yararlanabilir.

* Promosyon ödemesinin müşteri hesabına aktarılması ile taahhüt süresi başlamış olur.

* Promosyon ödemesi Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanmasının ardından Garanti BBVA’ya ilk maaşın yatmasına istinaden ilk 3 iş günü içinde yapılır. Promosyon ödemesine konu olan maaş için taahhüt süresi içinde banka değişikliği yapılamaz.

* Birden fazla emekli maaşı ödemesi alan müşteriler promosyon talebinde bulunduğunda emekli maaşlarının toplamı dikkate alınır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

* Promosyon ödemeleri SGK tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde gerçekleştirilir.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.garantibbva.com.tr/

Vergi Kanunu’nda flaş değişiklik! 1,4 milyon kişiyi etkiliyor!

Memur ve emeklinin maaş zammı ne kadar olacak? Hesaplamalar yapıldı! 10 bin lirayı geçecek mi?

Dikkat! Ceza yemiş olabilirsiniz! Yarım saatte tam 27 bin TL ceza kesildi!

Denizbank'tan emeklilere 5 bin TL'ye varan yeni promosyon müjdesi!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön