26 / 04 / 2024

Emekli promosyonunda kaçmayacak büyük fırsat TEB sürpriz yaptı! 10 bin 9 bin TL veren de vardı

Emekli promosyonunda kaçmayacak büyük fırsat TEB sürpriz yaptı! 10 bin 9 bin TL veren de vardı

Emekli promosyonlarıyla ilgili bankalar tarafından açıklamalarda gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Son olarak promosyon miktarını duyuran banka Türkiye Ekonomi Bankası oldu.



Emekli vatandaşlar ve onların maaşlarını bankalara taşımaya yardımcı olan yakınları, en yüksek promosyonu alabilmek için çok araştırma gerçekleştiriyor. Bankaların artık yavaş yavaş promosyonlarını bitirmeye başladıkları sırada bir banka sürpriz bir atağa kalktı. Türkiye Ekonomi Bankası, emeklilere vereceği promosyon miktarı hakkında açıklamalarda bulundu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön