19 / 04 / 2024

Emekli promosyonunda son dakika haberleri peş peşe geliyor! ING Bank da açıklama yaptı

Emekli promosyonunda son dakika haberleri peş peşe geliyor! ING Bank da açıklama yaptı

Emekli promosyonu konusunda yaşanan son dakika gelişmeleri art arda patlamaya başladı. ING Bank da emekli promosyonuyla ilgili bir açıklama gerçekleştirdi.



Emekli promosyonu imkanından faydalanmayan milyonlarca vatandaş, hangi bankadan emekli promosyonu alacağını kara kara düşünüyor. Bizler de vatandaşlara yardımcı olmak adına bankaların emekli promosyon tutarlarını vatandaşlarla buluşturmaya çalışıyoruz. Bankalar tarafından emekli promosyonları konusunda peş peşe açıklamalar gerçekleştiriliyor. Bu açıklamaların sonuncusunu ise ING bank yaptı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön