25 / 04 / 2024

Emekli Sandığı, Bağ-Kur, SSK emeklileri hemen buraya bakın! 2023 maaş zammı için müjde geldi! Rakamı duyan inanamadı!

Emekli Sandığı, Bağ-Kur, SSK emeklileri hemen buraya bakın! 2023 maaş zammı için müjde geldi! Rakamı duyan inanamadı!

Milyonlarca memur ve emekli tarafından merakla beklenen Ocak 2023 zammı ile ilgili detaylar yavaş yavaş netleşmeye başladı. SGK uzmanı Özgür Erdursun memur, memur emeklisi, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 1 Ocak'ta ne kadar zam yapılacağını açıkladı.



Sosyal Güvenlik Uzmanı ve İktisatçı Özgür Erdursun milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Temmuz ayı enflasyonu yüzde 2.37 Aralık ayına kadar TÜİK enflasyonu aylık bu oranlarda açıklarsa memura, memur emeklilerine, SSK, Bağ-Kur emeklilerine 1 Ocak 2023’de yüzde 15 zam(enflasyon farkı) verilir…" dedi.

Emekli Sandığı, Bağ-Kur, SSK emeklileri hemen buraya bakın! 2023 maaş zammı için müjde geldi! Rakamı duyan inanamadı!

TÜİK merakla beklenen açıklamıştı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2022 dönemine ilişkin tüketici enflasyonunu geçtiğimiz günlerde resmen açıklamıştı. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen rakamlara göre, tüketici fiyatları Temmuz'da yüzde 2.37 oranında artarken, Yıllık enflasyon yüzde 79.6 olarak açıklandı. Yine açıklanan resmi detaylara göre, beklenti de yıllık yüzde 80 şeklinde idi. Yine açıklanan resmi rakamlara göre, Tüketici Fiyat Endeksi, Temmuz 2022 Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 79,60, aylık yüzde 2,37 oldu.TÜFE'deki (2003=100) değişim 2022 yılı Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 2,37, bir önceki senenin Aralık ayına göre yüzde 45,72, bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 79,60 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 49,65 şeklinde oldu. Yine açıklanan detaylara göre, bir önceki senenin aynı ayına göre en az artış gösteren ana grup yüzde 25,79 ile haberleşme oldu. Buna karşılık, bir önceki senenin aynı ayına göre artışın en yüksek olduğu ana grup ise yüzde 119,11 ile ulaştırma olarak açıklandı.

Altın fiyatlarında son dakika! Duyan inanamadı! 1 gram bile altınınız varsa hemen bakın! 13 Ağustos 2022 altın fiyatları

Emekli promosyonu almak isteyenlere son dakika E-devlet şoku! Hemen buraya bakın! Duyan şok oldu!

Emeklilere 8 bin 250 TL promosyon! İpi koparıp gelen bankalar çıldırdı! Hemen bakın!

 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön