24 / 04 / 2024

Emekli vatandaşlara 6 bin 250 lira promosyon ödemesi! Bankalar kesenin ağzını açtı

Emekli vatandaşlara 6 bin 250 lira promosyon ödemesi! Bankalar kesenin ağzını açtı

Emekli maaşlarını bankaya taşıyan emeklilere yönelik promosyonlarda dikkat çeken rakam açıklandı. 6 bin 250 liraya varan prim desteği verilecek. İşte söz konusu parayı alabilmek için gereken şartlar...



ING Türkiye, emekli maaşını ING’ye taşıyanlara maaş tutarına göre 6 bin 250 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, emekli maaşını ING’ye taşıyanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları, 1.500 TL’ye kadar ise 3 bin 500 TL, 1.500 TL-2 bin 500 TL arası ise 4 bin 250 TL ve 2 bin 500 TL ve üzeri ise 5 bin TL nakit promosyon almaya hak kazanıyor.

Maaşını taşıyan emekliler, emekli arkadaşlarını ING’li yaptıkları takdirde de kişi başına 250 TL ve en çok 5 arkadaşını getirmek koşuluyla toplamda 1.250 TL’ye varan ek promosyon kazanabiliyor. Böylelikle emekliler toplamda 6 bin 250 TL’ye varan promosyon kazanma fırsatını yakalıyor.

Emekli vatandaşlara 6 bin 250 lira promosyon ödemesi! Bankalar kesenin ağzını açtı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön