26 / 04 / 2024

Emekliler bayram edecek! Yapı Kredi’den emeklilere yüksek promosyonlu yeni kampanya!

Emekliler bayram edecek! Yapı Kredi’den emeklilere yüksek promosyonlu yeni kampanya!

Bankalar tarafından açıklanan promosyon kampanyaları EYT düzenlemesi sonrasında daha fazla arttı. Bu süreçte bir kampanya da Yapı Kredi’den geldi. İşte detaylar...



YAPI KREDİ’DEN YENİ KAMPANYA

Yapı Kredi Bankası, EYT ile emekli olacak vatandaşlar için promosyon ödemelerini yeniden düzenlendi. Emekli olacak vatandaşlara ya da başka bankadan emeklilik hesabı bulunanlara Yapı Kredi, yeni fırsatlar sunacağını duyurdu. Emekli aylığı ilk defa alacak vatandaşlar için Yapı Kredi Bankası, 7500 lira değerinde promosyon fırsatı sunuyor. SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığından emekli olacak kişiler Yapı Kredi promosyon ödemelerinden yararlanabilecek. Emekli aylıklarını Yapı Kredi’den alacak vatandaşlar, Yapı Kredi’nin sunduğu 7500 liralık promosyon kampanyasından faydalanabilecek. Aynı zamanda herhangi bir bankada emekli aylığı alan kişiler de bordro transfer işlemi yapıp emekli aylıklarını Yapı Kredi’ye taşıyarak kampanyadan faydalanabilecek. Emekliler, emekli maaşı taşıma işlemlerini mobil uygulamadan ya da 444 0 444 numaralı müşteri hizmetlerini gerçekleştirebilecek. Yapı Kredi promosyon ödeme tablosu ise şu şekilde oluştu:

Emekliler bayram edecek! Yapı Kredi’den emeklilere yüksek promosyonlu yeni kampanya!

YAPI KREDİ BANKASI NE KADAR PROMOSYON ÖDÜYOR?

  • 3.500 liraya kadar emekli maaşı alan emekliler 4.200 lira

  • 3.500 lira ila 7.500 lira arasında emekli maaşı alan emekliler 5 bin lira

  • 7.500 lira ila 10.000 lira arasında emekli maaşı alan emekliler 6.300 lira

  • 10 bin lira üzeri emekli maaşı alan emekliler 7 bin lira

Yapı Kredi’ye başvuru yapan emekliler ilk aylık ödemelerinden sonra 3 iş günü içerisinde promosyon ödemelerini alabilecek. Kampanya, 31 Ocak 2023’e kadar geçerli olacak. Promosyon ödemelerinden faydalanmak için müşteriler 3 sene bankada kalma taahhüdü vermesi gerekiyor. Ayrıca, promosyon ödemeleri tutarları aylık miktarına göre değişkenlik gösterebiliyor. Diğer kampanyalardan yararlanmak isteyen vatandaşlar 2 ay içerisinde 2 yeni fatura ödeme talimatı vermesi gerekiyor.

Ziraat Bankası’ndan müjde üstüne müjde! Öyle bir kampanya yaptı ki...

Ziraat Bankası bombayı patlattı! Alışveriş yapanları sevince boğacak destek! Haberi duyanlar alışveriş yapmaya koşuyor!

Tarım Bakanlığı’ndan son dakika müjdesi! 89 bin TL ödeme yapılacak! Acilen göz atmak gerekiyor!


Geri Dön