26 / 04 / 2024

Emekliler bu haberle bayram edecek! Anında 8.250 TL! Ödemeler başladı! İşte detaylar!

Emekliler bu haberle bayram edecek! Anında 8.250 TL! Ödemeler başladı! İşte detaylar!

ING Bank tarafından emeklilerin tamamını ilgilendiren önemli bir haber açıklandı. İşte detaylar!



ING Banka maaşını taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 7 bin lira para verileceği belirtildi. Buna ek emekli yakınının davet edene de 1.250 TL verileceği duyuruldu. ING Bank, “Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarına göre koşulsuz 7.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanma şansını açıkladı. Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon daha kazanıyor.

Bu ödeme promosyon taahhütnamenin imzalanmasından sonra nakit promosyon ödemesi yapıldığı belirtilerek kampanyanın 05 Ağustos 2022 ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerli olacak.

BAŞVURU DETAYLARI NELERDİR?

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında “Nakit promosyon başvuru işlemleri ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile yapılabilir. Bankamızdan birden fazla emekli maaş alınıyor olması durumunda, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı baz alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır. Nakit promosyon ödemesi 3 yıl için peşin olarak yapılır ve 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.” ifadeleri kullanılan nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içinde gelir veya aylığın artması halinde ek promosyon ödemesi yapılmayacağı açıklandı.

  • 3 yıllık taahhüde aykırılık olması halinde, tarafınıza ödenen promosyon bedeli, taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak belirlenen esasa göre geri alınır.
  • Aynı anda birden çok ek promosyon kampanyasından yararlanılamaz.
  • ING hizmetleri tarafından sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • 1 Mart 2020 tarihi sonrasında Bankamız diğer ek promosyonlarından dahil olmuş, yararlanmış ya da talepte bulunan müşterilerimiz, 05 Ağustos 2022 tarihi itibariyle koşulsuz nakit promosyon alması halinde mevcut kampanya ya da talepleri iptal edilerek kıstelyevm usulü iade alınacak ve 7.000 TL’ye varan nakit promosyondan yararlanır.

Tarım Kredi'de hangi ürünler indirimli satılacak? İşte Tarım Kredi'de indirimli satılacak ürünlerin tam listesi!

Bekçi alımı ilanına dair son gelişmeler! Bekçi alımı ilanı yayınlandı mı 2022?

Emekli promosyonu veren bankalardan iştah kabartan yeni bir teklif! Promosyon kampanyaları yenilendi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön