19 / 03 / 2024

Emekliler dikkat! Bankaların yarışı rakamı 20 bin liraya getirdi

Emekliler dikkat! Bankaların yarışı rakamı 20 bin liraya getirdi

Promosyon yarışının yeni başladığı belirten ve kısa sürede 7.500 lira olan rakamın 10 bin liraya çıkmasını beklediğini belirten özel bir bankanın görevlisi, "Daha kamu bankaları ortada yok. Bugün kamu bankaları normal kurum maaş ihalelerinde 3 yıl için 20 bin liraya kadar promosyon vermekte" dedi.



SuperHaber'e konuşan yetkili, promosyon yarışına kamu bankalarının da girmesiyle bu rakamın 20 bin liraya kadar çıkabileceğini söyledi. Yetkili, "7 bin 500 lira çok büyük rakam gibi gelmekte. Oysa Denizbank 2015 yılında 300 lira promosyon veriyor. Enflasyon ile kıyasladığımızda bugün söz konusu promosyonun en az 15 bin lira olması lazım" dedi ve kamu bankalarının dengeleri değiştirebileceğini ifade etti.
HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR? İŞTE BANKA BANKA RAKAMLAR...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön