26 / 04 / 2024

Emekliler haber bekliyor: Maaşlar ne zaman yatacak?

Emekliler haber bekliyor: Maaşlar ne zaman yatacak?

Bayram ikramiyelerine kavuşan milyonlarca emekli şimdi ise maaşlarının bayramdan önce yatıp yatmayacağını araştırmaya başladı...



Milyonlarca emekli Ramazan Bayramı ikramiyelerine kavuştu. Bayrama sayılı günler kala emekliler maaşlarının ne zaman yatacağını merak ediyor. SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na mensup yaklaşık 13 milyon emekli ve  bayram öncesi maaşlarının hesaplarına yatıp yatmayacağını araştırmaya başladı. Peki emekli maaşları ne zaman yatacak? Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı? İşte detaylar...

A Haber'de yer alan habere göre;  Milyonlarca emekli maaşların bayramdan önce yatması için beklentiye girdi. Durum böyle olunca gelen açıklamalar yakından takip ediliyor.

Emekliler haber bekliyor: Maaşlar ne zaman yatacak?

EMEKLİ MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Emekli maaşının bayram öncesi yatıp yatmayacağına dair  henüz resmi açıklama yapılmadı fakat bugün hesaplara yatması bekleniyor.

Emekliler müjde! Temmuz zammı belli oldu!

Temmuz zamları belli oldu! Maaşlar 2605 lira olacak!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön