19 / 03 / 2024

Emeklilere 7 bin 500 TL promosyonda flaş gelişme: Mutlaka yapmanız gerekiyor

Emeklilere 7 bin 500 TL promosyonda flaş gelişme: Mutlaka yapmanız gerekiyor

Emeklilere verilen promosyonlarla ilgili flaş gelişmeler yaşandı. Tüketici uzmanı Aydın Ağaoğlu, daha az promosyon alan emeklilerin izleyeceği yol hakkında açıklamada bulunup, "En yüksek veren bankayı seçin" dedi.



Türkiye'de bankalar arasında adeta emekli promosyon yarışı patladı. Durum böyle olunca da emekli vatandaşların kafası karıştı. 20 gün önce emekli aylıklarını taşıyanlar 4 bin TL promosyon aldı fakat bugün taşıyanlar 7 bin 500 TL'ye kadar promosyon alabiliyor. Tüketici uzmanı Aydın Ağaoğlu, emeklilerin mutlaka yapması gerekenler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön