28 / 03 / 2024

Emeklilere 8000 TL ek gelir! Yarış kızıştı

Emeklilere 8000 TL ek gelir! Yarış kızıştı

En yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi, milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi tarafından takip ediliyor.



Milyonlarca emekli emekli maaşlarını taşımaları halinde bankalardan ne kadar promosyon alacağını merak ediyor Temmuz ayı içerisind uygulanan emekli zammının ardından gözler en yüksek emekli promosyon ödemesi yapan bankalara çevrildi. Promosyon ödemeleri maaş aralıklarına göre farklılık gösterirken, emeklilerin yanı sıra dul ve yetim maaşı alanların da faydalanabileceği kampanyalar bankalara tarafından duyuruldu. Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek gelir sağlayan promosyon ödemeleri 8 bin TL'ye kadar dayandı. İşte, DenizBank, Akbank, Yapı Kredi, TEB, Garanti BBVA, Akbank, ING, Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Türkiye Finans 2022 emekli promosyon ödemeleri detayları....

MEMUR'SENDEN PROMOSYON ÇAĞRISI!

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, emekli promosyon ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Öner, “Kamu görevlileri için bankalara yatırılan parasal miktar büyük oranda artmasına rağmen geçmiş dönem itibariyle yapılan anlaşmalar gereği kamu görevlilerine verilen promosyon ödemeleri düşük kalmıştır. Bu çerçevede, yeni yapılan anlaşmalarda ödenen promosyon ödemeleri ile geçmiş dönem promosyon ödemeleri arasında uçurum oluştuğu gerçeği görülmeli, promosyon ödemelerinin kamu görevlilerinin emek ve ücretlerinden kaynaklanan bir hak olduğu unutulmamalıdır.” ifadelerini kullandı.

EN YÜKSEK EMEKLİ MAAŞI VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

Emeklilere 8000 TL ek gelir! Yarış kızıştı

Müşterilerini rakiplere kaptırmak istemeyen bankalar 3 yıllık sözleşme karşılığında 7 bin 500 TL'ye varan emekli promosyonu imkanı sunuyor. Yeni sözleşme rakamlarının güncellenmesiyle ortaya çıkan yaklaşık 2 bin liralık fark da bankaların bildirimine göre hesaplara yatırılacak. 

MEKLİ MAAŞI BAŞKA BANKAYA NASIL TAŞINIR?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön