26 / 04 / 2024

Emeklilere müjde! Başvurana 2 bin TL verilecek!

Emeklilere müjde! Başvurana 2 bin TL verilecek!

Bankalar, emeklilere maaşlarını 3 sene durma sözü vermeleri durumunda belirli tutarda promosyon ödüyor. 2022'yle beraber promosyon ödemeleri de yükseldi. Bankalar peş peşe yeni promosyon fırsatlarını duyurdu...



EMEKLİ MAAŞINI İŞ BANKASI’NA TAŞIMAK

Emekli maaşlarının taşıma işlemleri şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi aracılığı ile kolaylıkla yapılabiliyor. Ayrıca şubeye gelmeden, e-Devlet’ten banka değişikliği işlemleri gerçekleştirilebiliyor. e-Devlet’e İnternet Şubesi ve İşCep aracılığıyla herhangi bir şifreye gerek duymadan giriş yapabiliyor. Maaş taşıma işleminden sonra İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ve İş Bankası şubeleri aracılığı ile talimatlar hızlı şekilde verilebiliyor. 

Emeklilere müjde! Başvurana 2 bin TL verilecek!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön