19 / 04 / 2024

Emeklilere ve düşük gelirlilere 600 TL destek! İşte tüm detaylar...

Emeklilere ve düşük gelirlilere 600 TL destek! İşte tüm detaylar...

AKP hükümetinin duyurduğu 4 milyon aileye 400-600 TL arasında ödeme yapılması öngörülen Türkiye Aile Destek Programı'nın detayları kamuoyu ile paylaşıldı.



"Emeklilerimiz: Genel şartları taşımaları ve hanede kişi başı düşen gelirin net asgari ücret tutarının 1/3ünden az olması koşuluyla; SSK emeklileri BAĞKUR emeklileri Emekli Sandığı emeklileri SSK, BAĞKUR ve Emekli Sandığı emeklilerinin dul, yetimleri faydalanabilecektir. Ayrıca temmuzda başvuru yapan vatandaşlarımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’nca hak sahipliklerinin onaylanması halinde, bu onayı takip eden ilk ödemede başvurdukları ay dahil olmak üzere destek ödemesi alacaklardır. Ödemeler bu cuma başlıyor. Haydi e-Devlet’e.”

Emeklilere ve düşük gelirlilere 600 TL destek! İşte tüm detaylar...

Editörün Notu: Bu haber 24 Temmuz 2022, saat 22.25'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 74 kuruş, euro 18 lira 14 kuruş, altının gramı ise 984 lira 38 kuruş değerindedir.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan soluğu döviz bürosunda alacak!

İslam Memiş kripto yatırımcılarını umutlandırdı, yapmaları gerekeni açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön