19 / 04 / 2024

Emeklilerin gözü bu haberde! Maaş farkı yattı mı?

Emeklilerin gözü bu haberde! Maaş farkı yattı mı?

Zamlı maaşlarına kavuşmak için gün sayan milyonlarca emekli, maaş farklarının ne zaman ödeneceğini merak ediyor. SSK Bağ-Kur emekli maaş farkı ne zaman yatar? Maaş farkı ne zaman yatacak?



Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaşlarının ve enflasyon farkının 15 Ocak tarihinde ödenmesi bekleniyordu fakat Meclis’teki görüşmelerin ertlenmesi ödeme tarihlerini de değiştirdi. Peki; emekli maaş farkı ne zaman yatar?

A Haber'de yer alan habere göre; emekli maaşı farkı ne zaman ödenir? Maaş farkı ne zaman ödenecek? Artan emekli maaşı ve enflasyon farkı almak isteyen vatandaşlar, ödemelerin ne zaman hesaplarına aktarılacağını merak ediyor. Ek zamla ilgili 8 maddeye ilişkin görüşmeler ertelendi. Görüşmelerin bu hafta yapılması beklenirken, emekli maaşı farkının ne zaman ödeneceği sorusuna yanıt aranıyor.İşte maaş farkı ne zaman ödenecek sorusuyla ilgili merak edilen bilgiler...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön