29 / 03 / 2024

Emekliye müjdeli haber geldi! Maaşlar açıklandı!

Emekliye müjdeli haber geldi! Maaşlar açıklandı!

Aralık ayı enflasyon oranlarının açıklanması ile 2022 yılının emekli zamlı maaşları da belli oldu. Yeni yıl ile birlikte milyonlarca çalışan ve emeklinin maaşları yeniden hesaplandı. Taban maaşlar yükselirken emekli ve memurların yeni zamlı maaşları da hesaplara geçmeye başladı.



Bu yıl Ocak ayında tüm çalışan ve emeklilerin maaşları yeniden belirlenirken, vergisiz asgari ücretin yanı sıra emekli ve memur maaşlarına da zam yapıldı. Zamlı maaşlar milyonlarca çalışan ve memurun hesaplarına geçmeye başladı. Peki 2022 ocak ayında emeklilere yüzde kaç zam yapıldı? 2022 emekli maaşı ne kadar oldu? Hangi emekli ne kadar maaş alacak? İşte merak edilenler...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön