20 / 04 / 2024

Emekliye ve dar gelirliye TOKİ'den son dakika konut müjdesi! TOKİ yeni kampanyası için düğmeye bastı!

Emekliye ve dar gelirliye TOKİ'den son dakika konut müjdesi! TOKİ yeni kampanyası için düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum dar gelirli ailelerin merakla beklediği TOKİ projeleriyle ilgili olarak emekliler, dar gelirliler ve evi olmayan vatandaşlar için 81 ilde rekor sayıda konut inşa edeceklerini söyledi.



Geçtiğimiz yıllarda 50 bin ve 100 bin konut projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2022 yılı kampanyası için start verdi.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin 150 bin konut inşa edeceğini dile getirerek,  şöyle konuştu: "Bugüne kadar 1 milyon 137 bin konuta geldik. Dünyanın hiçbir yerinde bu rakamı duyamazsınız. 20 yılda Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde biz şehirlerimizde 1 milyon 137 bin konut yaptık. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanı'mız ağustos ayında açıklayacaklar. Alt ve dar gelir grubu, emeklilerimiz ve evi olmayan vatandaşlarımızın ev alabilmelerini teminen 81 ilde yaptığımız projenin bir ayağını da inşallah Mersin'de yapıyor olacağız." 

Emekliye ve dar gelirliye TOKİ den son dakika konut müjdesi! TOKİ yeni kampanyası için düğmeye bastı!

TOKİ merakla beklenen 150 bin konut projesi kapsamında hane geliri 10 bin Tl'yi geçmeyen vatandaşlara 2+1 ve 3+1  konutlar satılacak. Proje kapsamındaki konutlar için 240 aya kadar vade imkanı da sağlanacak.

TOKİ Gaziantep projeleri için tarih belli oldu! Gaziantep'e son dakika 2.429 ucuz konut müjdesi!

TOKİ İstanbul projeleri için düğmeye bastı! 1.000'e yakın konut geliyor! Ev sahibi olmak isteyenlere ucuz konut müjdesi!

TOKİ  Ankara  projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 416 yeni konut geliyor!


Geri Dön