26 / 04 / 2024

Eminevim'den Enflasyonla mücadeleye tam destek!

Eminevim'den Enflasyonla mücadeleye tam destek!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı “Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı”na Eminevim de destek verdi...



Eminevim, enflasyonla mücadele kapsamında başlatılan indirim kampanyasına destek verdi. Şirket öngörülen yüzde 10 indirim oranının da üzerine çıkılması için gerekli çalışmaların başlatıldığını açıkladı.

Elbirliği sisteminin kurucusu Emin Üstün konuya ilişkin açıklama yaptı. Üstün şu ifadeleri kullandı; "Emin Grup, 9 Ekim 2018 tarihinde Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak’ın açıklamış olduğu ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na Eminevim markasıyla destek verecek. Açıklanan program sürecinin başarılı bir şekilde sonuçlanması ve ekonomiye karşı gerekli sorumluluğun yerine getirilebilmesi için yapılan çağrıya uyarak organizasyon ücreti bedellerinde yıl sonuna kadar %10 oranında bir indirim yapılacaktır. 28 yıllık geçmişimizle her dönemde olduğu gibi bugün de istikrarlı bir ekonomi için gereken sorumluluklarımızı yerine getirmeye ve daima ülkemizin ve devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz"

Enflasyonla Mücadele Programı'na gayrimenkul sektöründen destek!
 


Geri Dön