28 / 03 / 2024

Eminevim'den Hac Tasarruf Sandığı!

Eminevim'den Hac Tasarruf Sandığı!

Faizsiz ev alma sistemi Eminevim, yıllardır uyguladığı el birliği sistemi içerisinde bu kez de Hac Tasarruf Sandığı'nı oluşturdu. Sistemde zaman içerisinde oluşacak maliyet farklarını korumak için tüm ödemeler altın olarak ayarlandı.



Faizsiz ev alma sisteminin kurucusu Eminevim bu kez de hac ibadeti yapmak isteyenlere hitap edecek önemli bir uygulamaya geliştirdi. Sağlık ve servet yönünden haccetme imkânına sahip, müslümanlara farz olan haccın, gerçekleştirmesi için Eminevim Hac Tasarruf Sandığı'nı geliştirdi.

Eminevim, hac hayali olanların hayallerini de gerçekleştirmek için yeni bir organizasyon başlattı. Hac farizasını yerini getirmek isteyipte maddi imkanı oluşturamayanların yanında olan Eminevim; uygulayacağı kolay ödeme sistemleri ile dileyen herkese hacca gitme imkanı sağlayacağını duyurdu. Eminevim Elbirliği Ürün ailesinin yeni sistemi "Hac Tasarruf Sandığı" oluşturuldu. Sistemde zaman içerisinde oluşacak maliyet farklarını gidermek için tüm ödemeler altın olarak ayarlandı.

Kura tamamen diyanet yönetiminde gerçekleşmektedir. İştirakçiye hac kurası çıktığında teslimatını almaktadır. Gidememe durumunda ise bu organizasyon sayesinde kişi, altın üzerinden birikim yapabilmektedir. 24 aydan 96 aya kadar uzanan vade seçeneklerinin bulunduğu bu uygulamanın temel amacının iştirakçilerin hac için ihtiyaç duyacakları maddi güce ulaştırmak olduğu belirtildi.

Emin Grup Başkanı Emin Üstün yaptığı açıklamada: "Şirketimiz ile yıllardır insanlarımızın faizsiz ev ve araç sahibi olmalarını sağladık ve devam ediyoruz. Bu zamana kadar Edirne'den Ardahan'a Türkiye'nin her yerinde insanlarımızı ev sahibi, araba sahibi yaptık. Onların bize olan güveniyle her geçen gün büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Eminevim olarak hazırladığımız yeni sistemimiz ile de kutsal topraklara gitme arzusuyla adeta yanıp-tutuşan müslüman kardeşlerimize derman olabilmek istiyoruz. İstediği şartlarda hacca gidemeyen insanlarımızı kolay ödeme sistemleri ile kutsal topraklar ile buluşturmak, müşterilerimizin kendilerini zorlamadan istedikleri taksit seçenekleri ile de bu uygulamamızdan faydalanmalarını istiyoruz." dedi.

 


Geri Dön