26 / 04 / 2024

Emlak görsellerinizin doğru adresi: TelifPort!

Emlak görsellerinizin doğru adresi: TelifPort!

Türkiye’ de bir ilk olarak kullanıcılara dünya çapında, her türde görsel, karikatür, haber amaçlı fotoğraf, vektörel fotoğraf kategorisindeki içerikler satışa sunan TelifPort son dönemde stok bünyelerine 9 milyona yakın video da ekledi.



 

Telifport Nedir?

Türkiye’ de bir ilk olarak kullanıcılara dünya çapında, her türde görsel, karikatür, haber amaçlı fotoğraf, vektörel fotoğraf kategorisindeki içerikler satışa sunan, son dönemde stok bünyelerine 9 milyona yakın video da ekleyen telifportcom  sitesi, Türkiye’de ilk ve tek yerli stok materyal sağlayıcı portaldır. 


TelifPort’un Sunduğu Hizmetler

-Her türlü kategoride, bünyesinde bulundurduğu görsellerin lisanslamasını yapar.
-Müşterilerine yüksek çözünürlüklü, lisanslı görseller sunarak istenilen görsellerin legal kullanımını sağlar.
-Görsel sahiplerinin eserlerini legal teknolojiler yardımı ile hem Türkiye’de hem Dünyada korur.
-Siz de Telifport’un bu hizmetlerinden yararlanmak isterseniz tek tıkla telifport.com adresinden sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Emlak görsellerinizin doğru adresi: TelifPort!

 

Kimlere Hizmet Verir?


Eser sahiplerine ve lisanslı görseller indirerek, bu görselleri legal şekilde kullanmak isteyen tüm müşterilere hizmet verir. 

Örneğin bir emlak satış uzmanısınız, emlak satışına dair bir web siteniz, sosyal medya hesaplarınız veya emlak satışlarıyla ilgili okuyucularınıza bilgi aktardığınız bir bloğunuz var. Bu mecralarda yazılarınızı, satışlarınızı görsellerle ön plana çıkarmak istiyorsunuz. O zaman sizin için en doğru görsel seçimi Telifport.com sitesindeki yüksek çözünürlüklü, lisanslı emlak görselleri olacaktır. Aynı zamanda emlak satışı dışında verdiğiniz diğer hizmetler de varsa, bu hizmetlerle ilgili görsellere de Telifport.com sitesinden ulaşabilirsiniz.
Şimdi tek tıkla https://telifport.com/?s=emlak&IcerikTuru=tumu adresinden emlak görsellerine ulaşarak, dilediğiniz görseli satın alarak kullanıma başlayabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer görseller için tıklayınız:

telifport.com/?s=nakliye&IcerikTuru=tumu
telifport.com/?s=tadilat&IcerikTuru=tumu
telifport.com/?s=dekorasyon&IcerikTuru=tumu

TelifPort’a Nasıl Üye Olursunuz?

Tüm bu görsel, video ve karikatür içeriklerine stok halde ulaşmak, size en uygun, dilediğiniz paket fiyatları ve aylık abonelikleri satın almak ve bu materyallerin legal ve güvenli kullanım özelliğinden faydalanmak için Telifport sitesine tek tıkla telifport.com/giris , hızlı ve kolay şekilde üye olabilirsiniz. 

Emlak görsellerinizin doğru adresi: TelifPort!

Üye Olma İşlemi Sırasında Ne Yapmalısınız?

1. Telifportcom internet sitesinden Oturum Aç/Kaydol çubuğuna gidin.

2. Zaten bir hesabınız varsa oturum aç kısmından hemen giriş yapın ve stok materyallere ulaşın.

3. Hesabınız yoksa kaydol kısmından hızlı ve kolay bir şekilde, adınız, soyadınız, kullanıcı adınız, e-posta ve belirlediğiniz şifreniz ile "Üyelik Koşullarını ve Kişisel Verilerin Korunmasını kabul ediyorum." kutucuğunu işaretleyerek üyeliğinizi oluşturabilirsiniz.


Neden Telifport?

Telifport sitesi ile dünya çapında dilediğiniz görselleri ve videoları, lisanslı bir şekilde satın alarak kullanabilirsiniz. Telif haklarının ihlali konusu günümüzde önemliliğini bu kadar arttırmışken, Telifport sitesinde satın alarak kullanıma başladığınız hiçbir görsel için, ilerleyen dönemlerde hukuken bir bedel ödemek zorunda kalmazsınız. 
Telifport.com sitesi Türkiye’de, alanında ilk ve tek olarak en profesyonel şekilde bünyesinde bulunan stok materyallerin lisanslamasını yaparak müşterilerine sunuyor. Aynı zamanda mevcut görsel ve video sahiplerinin de telif haklarını koruyarak, onların içeriklerini de lisanslı şekilde diğer müşterileri ile buluşturuyor. Bu şekilde hem içerik sahiplerine hem de içerik satın alarak kullanıma başlamak isteyen tüm müşterilerine güvenli bir şekilde hizmet veriyor.
 
 
 


Geri Dön