25 / 04 / 2024

emlak görseli indirme

emlak görseli indirme

Türkiye’ de bir ilk olarak kullanıcılara dünya çapında, her türde görsel, karikatür, haber amaçlı fotoğraf, vektörel fotoğraf kategorisindeki içerikler satışa sunan TelifPort son dönemde stok bünyelerine 9 milyona yakın video da ekledi.

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özgür tarafından kuruldu.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

Milli Emlak o ildeki 28 arsayı 29 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksitle satıyor! Arsa arayanlara müjde! 

Gümüşhane Milli Emlak, Gümüşhane ili, Kelkit ilçesinde yer alan 28 adet arsayı 29 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksitle satıyor. Peki Gümüşhane'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

İbrahim Aksu İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Aksu İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aksu tarafından kuruldu.

Smtt İnşaat Temizlik Emlak Gıda Akaryakıt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smtt İnşaat Temizlik Emlak Gıda Akaryakıt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pednik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Hassan tarafından kuruldu.

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yumuk tarafından kuruldu.

iPhone 15 Pro söylentilere göre tam bu kadar olacak! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

iPhone 15 Pro'nun tasarımını gösteren bir render görseli yayınlandı. Pro modeli, kavisli bir tasarım, dokunmatik düğmeler ve daha büyük bir kamera sensörü ile yenilenecek! İşte ayrıntılar...

Neredeyse tüm fonksiyonları sızdırıldı! İşte A34 ve özellikleri

Görseli sızdırılan bir üründe Samsung Galaxy A34 oldu. İşte meraklsına Galaxy A34 ve teknik özellikleri.

Foody İnşaat Emlak Gıda Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Foody İnşaat Emlak Gıda Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zagal ve Taha Alkhalouf ortaklığında kuruldu.

emlak görseli indirme Haberi

emlak görseli indirme

Telifport Nedir?

Türkiye’ de bir ilk olarak kullanıcılara dünya çapında, her türde görsel, karikatür, haber amaçlı fotoğraf, vektörel fotoğraf kategorisindeki içerikler satışa sunan, son dönemde stok bünyelerine 9 milyona yakın video da ekleyen telifportcom  sitesi, Türkiye’de ilk ve tek yerli stok materyal sağlayıcı portaldır. 


TelifPort’un Sunduğu Hizmetler

-Her türlü kategoride, bünyesinde bulundurduğu görsellerin lisanslamasını yapar.
-Müşterilerine yüksek çözünürlüklü, lisanslı görseller sunarak istenilen görsellerin legal kullanımını sağlar.
-Görsel sahiplerinin eserlerini legal teknolojiler yardımı ile hem Türkiye’de hem Dünyada korur.
-Siz de Telifport’un bu hizmetlerinden yararlanmak isterseniz tek tıkla telifport.com adresinden sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

 

Kimlere Hizmet Verir?


Eser sahiplerine ve lisanslı görseller indirerek, bu görselleri legal şekilde kullanmak isteyen tüm müşterilere hizmet verir. 

Örneğin bir emlak satış uzmanısınız, emlak satışına dair bir web...