19 / 04 / 2024

Emlak Ispartakule Evleri ulaşım bilgileri!

Emlak Ispartakule Evleri ulaşım bilgileri!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Ispartakule Evleri

Kura başvuruların 3 Temmuz'a kadar kabul edileceği projede 1.500 adet konut kura ile satılacak. Emlak Ispartakule Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Avcılar ilçesinde yükseliyor.



Ruhsatının 1 Haziran 2015 Pazartesi günü çıktığı proje toplam 1.849 adet konut ve 33 adet ticari üniteden meydana geliyor. Proje kura çekilişi 12 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.


Daire satışlarının kurayla ve TÜFE’li satış yöntemiyle gerçekleşeceği proje  Emlak Konut GYO  ve  TOKİ  tarafından hayata geçiriliyor. Proje konutların sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında 240 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanan projede alt gruplar için peşinatlar 15 bin TL'den başlarken, orta gruplar için 30.000 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1+1'lerin fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.


Taksitler teslimden sonra ödenmeye başlandığı projede başvuru bedelleri alt gelir grubu için 1.000 TL, orta gelir grubu için ise 5 bin TL olarak belirlendi. Proje alt gelir grubu, orta gelir grubu, şehit ailesi, engelli ve gazi kategorisinde satışa çıktı. 


Emlak  Ispartakule Evleri  başvuruları www.emlakkonut.com.tr web sitesi üzerinden başvuru formu dolduruluyor ve Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş.nin herhangi bir şubesine başvuru ücreti yatırılıyor.


Emlak Ispartakule Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesine bağlı Tahtakale Mahallesi'nde hayata geçirilmeyi planlanıyor. Proje toplam 448 bin 726 metrekareden meydana geliyor.


Telefon: 0216 579 15 15 

Web: www.emlakkonut.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön