24 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu, İstanbullu girişimciye yatırım fırsatları sunuyor!

Emlak İstasyonu, İstanbullu girişimciye yatırım fırsatları sunuyor!

Franchise ofisleri ile büyümesini sürdürmeyi hedefleyen Emlak İstasyonu 2016 yılı sonuna kadar başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin farklı noktalarına açılmayı planlıyor.



Franchise ofisleri ile büyümesini sürdürmeyi hedefleyen  Emlak İstasyonu 2016 yılı sonuna kadar başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin farklı noktalarına açılmayı planlıyor. Ofislerin cirosu üzerinden herhangi bir pay almayan firma, girişimci adaylarını uzun süreli sözleşmelerle finansal stres altında bırakmadan, franchise anlaşmalarını da minimum 2 yılla sınırlı tutuyor. 

 

Emlak İstasyonu, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen İstanbullu girişimci adaylarına avantajlı yatırım fırsatları sunuyor. 

 

Emlak İstasyonu Koordinatörü Erkan Bayrak; "Sunduğumuz iş modelinde, gelen başvurular arasında seçici davranıyoruz" diyen Bayrak, yeterli girişim sermayesi olup olmamasından çok, mevcut ofislerin profesyonel profiline uygun, özgün ve kaliteli hizmet vizyonuna kolay adapte olabilecek, doğru girişimci adaylarını tercih ettiklerini söylüyor. 


Geri Dön