26 / 04 / 2024

Emlak Katılım Kavacık ve Beşyüzevler şubeleri açıldı!

Emlak Katılım Kavacık ve Beşyüzevler şubeleri açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, mega kent İstanbul’da iki yeni şubesini daha açtı. 



Şube yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Katılım, Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) şubeleri ile İstanbul’da 20 şubeye ulaştı. Emlak Katılım Türkiye genelinde bu sene sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirmeyi planlıyor.

Emlak Katılım, Türkiye çapında şube yatırımlarına devam ediyor. Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sunan Emlak Katılım, şubeleşme çalışmalarını da sürdürüyor.

Türkiye’nin dört bir yanında hizmete açtığı şubeleriyle müşterilerinin ihtiyaç duyduğu bankacılık hizmetlerini karşılamayı ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı planlayan Emlak Katılım, İstanbul’da da şube ağını genişletmeye devam ediyor. Şubeleşme anlamında adımlarına hız veren Emlak Katılım’ın bu seferki iki yeni durağı Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) oldu. İstanbul’da 20 ve Türkiye genelinde 42 şubeye ulaşan Emlak Katılım, 2020 yılı sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirmeyi planlıyor.

Şube ağını genişleterek müşterilerine ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerini sunmayı hedeflediklerini dile getiren Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Türkiye’nin hemen hemen her noktasında şubelerimizle yer almayı istiyor, bu doğrultuda şubeleşme çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Doğru hamlelerle gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerimiz için yenilikçi çözümler sunuyoruz. Yeni projelerle birlikte sürdürdüğümüz şubeleşme çalışmaları yol haritamızda önemli bir yere sahip. Bu bağlamda İstanbul’da Kavacık ve Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa) şubemizi aktif hale getirdik. İstanbul’da 20 ve ülke çapında 42 şubeye ulaştık. 2020 sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Şubelerimizin ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Dijital bankacılıkta büyümeye odaklanıyor

Emlak Katılım, şube ağını genişletirken dijital kanallarını geliştirmeyi sürdürüyor. Türkiye’nin dört bir yanından müşteri kazanmak istediklerini bu bağlamda şube ağları kadar dijital kanalları da etkin bir şekilde kullanmayı planladıklarını dile getiren Bayraktar, şu şekilde devam etti: “Bu süreçte müşterilerimize uzaktan, şubeye gelmeden hesap açabilecekleri; Emlak Katılım e-şube’yi hizmete sunduk. “e-şube” sayesinde müşterilerimiz şubeye gitmeden tamamen dijital kanal üzerinden hesap açabiliyor ve ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerine kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Dijital bankacılık alanında müşteri memnuniyeti ve bağlılığını sağlayacak ürünler özelinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu kulvarda büyümeye odaklanıyoruz.”

Şube ağı 42 noktaya ulaştı

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Gebze, Ankara,  Ankara  (Ostim), Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya, Konya Büsan ve Antalya şubeleriyle hizmet veriyor.

 

Emlak Katılım’dan Mersin ve Maltepe'ye iki yeni şube!


Geri Dön