25 / 04 / 2024

Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor!

Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor!

Son dönemlerdeki şube yatırımlarıyla sık sık gündeme gelen Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor...



Son dönemlerdeki şube yatırımlarıyla sık sık gündeme gelen Emlak Katılım, gayrimenkul sektörünü destekleyen yeni modeller hayata geçirmeyi de sürdürüyor. 

Emlak Katılım’ın yeni başlattığı Birlikte Konut Finansmanı uygulaması, yatırım için konut sahibi olmak isteyen veya tek başına konut alamayan tüketiciler için dizayn edilmiş  bir konut finansman ürünü. Emlak Katılım müşterileri, yeni konut finansmanını istedikleri tapu hissesi oranında ayrı şekilde kullanarak evi müşterek tapulu satın alabiliyor ve finansman ödemelerini de tapu hissesi oranında gerçekleştirerek uygun ödemelerle hayalindeki eve kavuşuyor.


Peşinat tutarı ile orantılı hisse sahibi olunuyor


Birlikte Konut Finansmanı ile Emlak Katılım müşterileri kendi istediği gibi arkadaşı, kardeşi, akrabası veya eşi ile en fazla iki ortaklı olarak yatırım veya oturmak için ev alabiliyor. Her iki müşteri için istedikleri tapu hissesi oranında ayrı şekilde konut finansmanı kullandırılıyor. Emlak Katılım müşterileri kullandıkları finansman ve peşinat bedelleri ile orantılı şekilde hisse sahibi oluyor.

Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor!

Son dönemlerdeki şube yatırımlarıyla gündeme gelen Emlak Katılım’ın ev alacaklara ya da riskli yapılarını dönüştürmek isteyenlere sunduğu diğer hizmetler ise şöyle:

Sunulan Tapu Güvenilir Hesap ile gayrimenkul alım satım işlemleri güvence altına alınıyor


Son dönemlerdeki şube yatırımlarıyla gündeme gelen Emlak Katılım, yapılan gayrimenkul devir işlemlerinin sorunsuz olarak yapılması amacıyla Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile bir protokol imzalayarak merakla beklenen “Tapu Güvenilir Hesap” uygulamasını başlattı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım bir ilke imza atarak hizmete açtığı bu uygulama ile Emlak Katılım, müşterilerinin yaptığı gayrimenkul alım satım işlemlerini de güvence altına aldı.

Yeni Evini Bekletmeyen Finansman ile yeni konutunuza hızlı geçin


Son dönemlerdeki şube yatırımlarıyla gündeme gelen Emlak Katılım’ın konuy alacaklara sağladığı bir diğer avantaj da “Yeni Evini Bekletmeyen Finansman.” Bu yeni finansmanla eski konutunuzun satışının tamamlanmasını beklemeden yeni konutunuzu almanız mümkün. Hiç beklemeden yeni konutunuza sahip olabildiğiniz bu  “Yeni Evini Bekletmeyen Finansman.” uygulaması ile satın alacağınız konutun ekspertiz değerinin yüzde 100’lük kısmına kadar finansman kullanabiliyorken, mevcut konutunuzun satışını da 0-18 ay arasında yapabiliyorsunuz.


Kentsel Dönüşüme yönelik dört farklı iş modeli geliyor

Ülkemizin önemli bir deprem kuşağında yer almasından ötürü riskli olan konutların hızlı bir şekilde dönüşmesi için gerekli olan destekleri en azami düzeyde sağlayan Emlak Katılım, kentsel dönüşüme yönelik yeni finansman çözümleri geliştiren Emlak Katılım; Güçlendirme, Yerinde Birebir Dönüşüm (Emsal Artışı Olmayan), Yerinde Dönüşüm (Emsal Artışı Olan) ve Alansal Dönüşüm olarak toplamda 4 adet iş modelinde de kat maliklerine 120 aya kadar finansman kullandırıyor. Üstelik bu hakediş usulü ödeme sistemiyle de vatandaşlar ve müteahhit arasında yaşanacak olan muhtemel anlaşmazlıklar da önleniyor.


Bina Tamamlama Sigortası ile müşterilerin ödemeleri teminat altında

Yaptığı yeniliklerle dikkat çeken Türkiye Emlak Katılım Bankası, “Bina Tamamlama Sigortası” şeklinde isimlendirilen yeni ürünüyle ön ödemeli konut ya da hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projelerinde tüketicilerin yaptıkları ödemeleri teminat altına alacak. Müteahhitlerin sorumluluklarını yerine getiremediği hallerde yapılan sigorta devreye girerek, ilgili olan inşaat firmasına hayata geçirilen konut projesini tamamlama ya da  o ana kadar gerçekleştirilen büyün ödemeleri konut alıcısına geri ödeme imkanı sunuyor. Böylece Emlak Katılım Bankası, başlanılan inşaatların tamamlanmaması sebebiyle başlayacak olan mağduriyetleri önleyerek, tüketicilerin ödemelerini teminat altına alarak inşaat sektörünün güvenli ve sürdürülebilir olarak büyümesine de katkı verecek.

 

Ev alacaklara 'Bina Tamamlama Sigortası' müjdesi!


Geri Dön