23 / 04 / 2024

Emlak Katılım'dan yastık altı altınlar için alternatif ürün: KAD-SİS

Emlak Katılım'dan yastık altı altınlar için alternatif ürün: KAD-SİS

Vatandaşın bankacılık sistemine sokmak yerine yastık altında tuttuğu altınlara alternatif yeni bir yatırım aracı tanıtıldı. KAD-SİS nedir, KAD-SİS adı verilen sistem nasıl işliyor, yatırımcıya nasıl kazandırıyor, işte merak edilen soruuların cevapları...



Emlak Katılım, yastıkaltı altınları ekonomiye kazandırmak için, KAD-SİS (Kuyumcu Altın Değerleme) sistemiyle ürün çeşitliliğini artırarak müşterilerine alternatif yatırım aracı sunuyor.

Emlak Katılım açıklamasına göre, banka, farklılaşan müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için KAD-SİS sistemini hayata geçiriyor. Banka bu finansal ürünü ile yurtiçi altın tasarrufuna yönelik önemli bir adım atmış oluyor.

FİZİKİ ALTINLARA 24 AYAR ALTIN DEĞERİ

KAD-SİS, Emlak Katılım müşterilerinin ellerinde bulundurduğu altınları sisteme dahil seçkin kuyumcular aracılığı ile haftanın her günü banka hesaplarına kolayca ve güvenle aktarmasını sağlayan bir sistem olarak öne çıkıyor. Banka müşterileri yastık altındaki fiziki altınlarını (gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet, bilezik, yüzük, kolye vb. 14,18 ve 22 ayarda olan çeşitli saflık derecesindeki ziynet) banka hesaplarına yatırmak için, belirli bir günde belirli bir banka şubesinde altın kabul günü olmasını beklemeden, sisteme dahil seçkin kuyumculara, en yakın Altın Değerleme Noktasına (ADN) giderek, altınlarının güvenli bir şekilde değerlemesini yaptırabiliyor.

Anında sistem içerisindeki banka hesaplarına 24 ayar karşılığı gram cinsinden hiçbir masraf ödemeden aktarabiliyor ve Emlak Katılım Mobil ve Internet Bankacılığı üzerinden altın bakiyelerini görüntüleyebiliyorlar.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön