26 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3455 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3455 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3455/2 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Durmaz Oto. Petrol Ürün. İnş. San. ve Tic. A.Ş. - Kardelen Oto. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. -Pramid Yapı Yol Enerji İnş. A.Ş. İş Ort. ile  ile 22 Şubat tarihinde imzalandı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3456/2 Parsel Sözleşme İmzalanması hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3455/2 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Durmaz Oto. Petrol Ürün. İnş. San. ve Tic. A.Ş. - Kardelen Oto. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. -Pramid Yapı Yol Enerji İnş. A.Ş. İş Ort. ile  ile 22 Şubat tarihinde imzalandı.

Maksem Yapı ile imzalanan sözleşmenin bedeli 1 milyar 121 milyon TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3455 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Fikirtepe dönüşüm kitapçığı yayınlandı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Fikirtepe ile ilgili dönüşüm kitapçığını yayınlayarak merak edilenlere açıklık getirdi. 

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşümle ilgili 25 sorunun bulunduğu kitapçıkta, bu soruların cevaplarına da yer verildi. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında hak kaybının yaşanmayacağı bildirilirken, mülkiyet hakkının devletin garantörlüğünde olduğu belirtildi.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3455 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Şirketimiz arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Bakanlık adına Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3456/2 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Durmaz Oto. Petrol Ürün. İnş. San. ve Tic. A.Ş. & Kardelen Oto. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. & Pramid Yapı Yol Enerji İnş. A.Ş. İş Ort. ile 22.02.2022 tarihinde imzalanmıştır.

Sözleşme Bedeli: 1.221.000.000 TL+KDV ' dir.

Fikirtepe'de son durum!

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3461 ada 2 parsel ve 3467 ada 4 parsel için imzalar atıldı!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön