25 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap 2. Oturum İhalesi 11 Ağustos'ta!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap 2. Oturum İhalesi 11 Ağustos'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 11 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...



Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap 2. Oturum İhalesi 11 Ağustos ta!

İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 04.08.2022 tarihinde yapılmıştı. Söz konusu ihaleye 5 firmadan teklif gelmişti. İşte ihaleye katılan firmalar şu şekilde: 

1. AYDUR YAPI A.Ş.
2. BAŞ YAPI İNŞ. TAAH. VE TUR. SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. & ÖZYAZICI İNŞ. ELEKT. MAK. MÜŞ. VE TAAH. SAN. VE TİC. A.Ş. İŞ ORTAKLIĞI
3. MAKSEM YAPI TİC. A.Ş.
4. YILKANUR İNŞ. SAN. TİC. A.Ş.
5. ARSAŞ DEMİR ÇELİK İNŞ. YAPI MALZ. PET. ÜRÜN. SAN. VE TİC. A.Ş.

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, 1949 ada 1 parsel, 1971 ada 3 parsel ve 649 ada 3 parsellerde konumlanıyor. 

Toplam arsa alanı 67 bin 294 metrekare olarak belirlenen İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap, hayata geçirileceği arsalar, konut, ticaret alanı ve konut alanı imarına sahip. 

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap, Hoşdere Millet Bahçesi'ne ve Boğazköy'e yakın konumuyla ön plana çıkarken, 52 bin 402 metrekarelik emsale inşaat alanıyla dikkatleri çekiyor. Arsa, Hadımköy Kavşağına ve Avrupa Otoyolu'na da yakın konumda yer alıyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap için 5 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap ihalesi 4 Ağustos'ta! 


Geri Dön