26 / 04 / 2024

Emlak sektöründe Pokemon Go çılgınlığı!

Emlak sektöründe Pokemon Go çılgınlığı!

Pokemon Go oyununu, Türkiye'de de fırsata çevirip emlak alım satımında kullananlar dikkat çekiyor. Emlakçı Dinçer Aktaş, Pokemon Go'yu kullanarak ilanlar verdi.



Dünyayı kasıp kavuran Pokemon Go oyununu, Türkiye'de de fırsata çevirip emlak alım satımında kullananlar dikkat çekiyor. Pokemon trendini satılık evlere uygulamaya başlayan Emlakçı Dinçer Aktaş, Pokemon Go'yu kullanarak ilanlar verdi. Dinçer şöyle konuştu: "Popüler olmasından dolayı koydum. İlgi çekmek, dairenin satışını arttırmak istedim, nitekim öyle oldu. İstanbul'un en uzak yerlerinden Beylikdüzü'ne müşteriler geliyor. İlanı görüp arayanların ilk sorusu, 'Gerçekten Pokemon var mı?' oluyor. Bu tarz ilanlara devam edeceğim." 


Dünya




Haber BirGün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Çılgınlığı tüm dünyayı saran Pokemon GO, emlak sektörüne de sıçradı. İstanbul Esenyurt'ta bir emlakçı, Pokemonlu ev ilanı verdi.


Son zamanlara Türkiye'de en çok aranan oyunlar arasına giren Pokemon GO çılgınlığı, ev ilanlarında da kendini gösterdi. İnternette bir alım satım sitesine konulan ev ilanını diğerlerinden farklı kılan özelliği, evin görselinde pokemon karakterlerinin olması.


Cnnturk muhabiri Tuğba Erol'un sorularını yanıtlayan emlakçı Dinçer Aktaş, ''Popüler olmasından dolayı koydum. İlgi çekmek, dairenin satışını arttırmak istedim, nitekim öyle oldu. İstanbul'un en uzak yerlerinden Beylikdüzü'ne müşteriler geliyor. İlanı görüp arayan insanların ilk sorusu, 'Gerçekten pokemon var mı?' oluyor. Bu tarz ilanlara devam edeceğim'' dedi.


Pokemon GO'yu kendisinin de oynadığını belirten Aktaş, insanların ilana tepkisinin çok samimi olduğunu, gelen müşterilerle beraber pokemon avına çıktıklarını ve bu sayede bir çok insanla tanıştığını belirtti.


BirGün


Geri Dön