29 / 03 / 2024

Emlak sektörüne çığır açtıracak sistem hayata geçti! Gayrimenkul satışları artacak!

Emlak sektörüne çığır açtıracak sistem hayata geçti! Gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörünü yurtiçi ve yurtdışında geniş pazarlara ulaştıracak franchise gayrimenkul sistemi Redwoork, yüzlerde danışmanıyla hizmet sunmaya başladı. On binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan Redwoork ile gayrimenkul satışları da artacak...



Redwoork ile gayrimenkul danışmanları Avrupa standartlarında hazırlanmış ofislerdeki imkanlardan yararlanabilyor ve müşterileriyle ofiste görüşmelerini yapabiliyor. Danışman sayısının bu sene içinde bini aşması öngörülüyor. 

GAYRİMENKUL SATIŞLARININ ARTMASINA KATKIDA BULUNACAK

Redwoork Türkiye Marka Direktörü Çağatay Üçsu, konuyla ilgili açıklamasında “Redwoork ile gayrimenkul sektörüne yeni bir model getiriyoruz. Ülkenin yedi bölgesinde, Avrupa ülkelerinde ve Körfez ülkelerinde açacağımız ofislerimizde yüzlerce gayrimenkul danışmanı istihdam edeceğiz” ifadelerini kullandı ve gayrimenkul sektörüne yeni bir model getirdiklerinin altını çizdi. 

Emlak sektörüne çığır açtıracak sistem hayata geçti! Gayrimenkul satışları artacak!

"Ülkenin yedi bölgesinde, Avrupa ve körfez ülkelerinde açacağımız ofislerimizde yüzlerce gayrimenkul danışmanı için kazanç kapısı sağlayacağız. Türkiye genelinde ofislerimiz hem danışmanlarımızın kullanımına hem de yatırımcılara hizmet vermeye başladı" diye konuşan Üçsu, kendi ofislerinde ve franchise ofislerle istikrarlı bir büyüme hedeflediklerini belirtti.

KÖRFEZ ÜLKELERİ VE AVRUPA'DA DA OFİS AÇILACAK

Yurtdışında yaşayan Türklerin en fazla yatırımı gayrimenkule gerçekleştirdiğinin altını çizen üçsu, "ABD, Hollanda, Almanya ve İngiltere başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde ofis açmayı planlıyoruz. Bu sayede doğru zamanda doğru yatırım ile buluşturmuş olacağız" diye konuştu ve yurt dışındaki yerli ve yabancı yatırımcılara da aracı olacaklarını dile getirdi. 

Emlak sektörüne çığır açtıracak sistem hayata geçti! Gayrimenkul satışları artacak!

"Redwoork olarak tecrübeli danışmanlarımız ve yenilikçi vizyonumuz ile gayrimenkul sektöründeki satış oranın artmasında ciddi katkıda bulunacağız" açıklamasında bulunan Üçsu, yatırımlarına yenilerini ekleyerek devam edeceklerine, gelecek sene turizm ve konaklama alanlarında hizmet verecek yeni yatırımlar planladıklarına vurgu yaptı. 

İmarlı arsa alan kazanıyor!

Dikkat! Konut ve taşıt kredisi kullanımları...

Gayrimenkul yatırımı revaçta! Son 5 senede en yüksek getiri sağlayan yatırım gayrimenkul oldu!


Geri Dön