26 / 04 / 2024

Emlak vergisini son günlere bırakmayın uyarısı!

Emlak vergisini son günlere bırakmayın uyarısı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2017 yılı Emlak Vergisi’nin ikinci taksitinin Kasım ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlattı. 




Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2017 yılı Emlak Vergisi’nin ikinci taksitinin Kasım ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlattı ve  “ Vergi Mükelleflerimiz için gerekli kolaylıklar sağlandı. İşlemler bilgisayar ile yapılmaktadır. Şimdiden yatırmalarını tavsiye ediyoruz. Son günlere bırakarak, mağdur olayınız'' diye açıklama yaptı. 

 

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç; hafta içi mesai saatleri içerisinde yatırma imkânı olmayan memur ve işçi mükellefler ile ulaşım zorluğu olan veya işlerin yoğunluğu sebebi ile vergilerini yatırmada zorluk çeken ve fırsat bulamayan Emlak Vergisi Mükellefleri için kolaylıklar sağladıklarını belirterek internet üzerinden ödemeler yapılabileceğini de sözlerine ekledi. 

 

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kasım ayı sonunda sıkışıklığa ve izdihama meydan vermemek için vergi mükelleflerini şimdiden verilerini ödemelerini tavsiye etti.


Geri Dön