26 / 04 / 2024

Emlakçılık yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacak!

Emlakçılık yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacak!

Emlak yasasının çıkmasıyla emlak sektörünün çok güçlü bir statüye, kaliteye sahip olacağını ifade eden Emlak Uzmanı Ruhullah Meriç, "Emlakçılık önümüzdeki yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacak" dedi...



Emlak sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulunanan  Emlak Uzmanı Pindoli Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ruhullah Meriç, emlakçılığın önümüzdeki yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacağını söyledi.

HedefHalk'ta yer alan habere göre; Emlak yasasının çıkmasıyla emlak sektörü çok güçlü bir statüye sahip olacağını düşündüğünü ifade eden Ruhullah Meriç sözlerine şu şekilde devam etti; "Emlakçılık önümüzdeki yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacak. Emlak sektörü yeni dönemde genç arkadaşlarımızın kariyer planlarına yön verecek. Kayıt dışı, seyyar, ayakçı emlakçılık yapanlar bu yasayla son bulacak. Yeni emlak yasası güveni, hakkı, hukuku beraberinde getirecek, vatandaşlarımız eskisi gibi dolandırılmadan, kandırılmadan, güvenli gayrimenkul alışverişi yapar düzeye gelecek. Şuan son şeklini almış emlak yasası daha fazla zaman kaybetmeden, ülkemizde yeni dolandırıcılık haberleri duymadan yürürlüğe girmeli. Unutmayalım ki emlak yasasının çıkmadığı her geçen gün emlak sektörünün, sektör mensuplarının aleyhine işlemektedir"

"Emlak sektörüne adım attığımız günden bu yana kaliteyi yükseltecek yatırımlar yaptık" 

Meriç, Türkiye’de emlak sektörünün emlak yasasıyla ilgili gelişmeleri, yakından takip ettiğini ifade etti. Emlak yasasının çıkacak olmasının sektörde heyecan yarattığını ifade eden Meriç, "Ülkemizde bu kadar büyük para trafiğine aracılık eden, ekonomiye yöne veren inşaat sektörünün taşıyıcı lokomotifi olan bir sektör, nasıl olur da bu kadar zamandır güçlü yasalarla belli bir statüye getirilmedi, belli bir zemine oturtulmadı, bunu anlamış değilim" ifadelerini kullandı. 


Geri Dön