25 / 04 / 2024

Emlakjet JetSat hizmeti Ankara'da başladı!

Emlakjet JetSat hizmeti Ankara'da başladı!

Emlakjet, pandemi sürecinde mega kent İstanbul’da gayrimenkul piyasasına soluk aldıran JetSat hizmetini başkent Ankara’da da başlattı...



Gayrimenkul dünyasının eğilimlerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalar yapan Emlakjetcom, Mayıs 2020’de açıkladığı ve konutlarının satmak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak “Emlakjet JetSat” çözümünü mega kent İstanbul’dan sonra 2021 itibari ile Ankara’da da sundu.

Emlakjet Jetsat hizmeti ile başkent Ankara’da bulunan evini satmak isteyen son kullanıcılar, Emlakjet web sitesinde yer alan Jetsat başvuru sayfasına ana sayfadan ulaşarak konut bilgilerini ilettikten sonra, Emlakjet de 48 saat içinde teklifini sunuyor. Evini satmak isteyen son kullanıcı Emlakjet tarafından verilen teklifi kabul ettiği halde, evin satışı toplam 5 günde yapılıyor. Emlakjet JetSat hizmetten yalnızca bireysel olarak evini satmak isteyenler değil, aynı zamanda Emlakjet’in binlerce emlak danışmanı da portföyleri için teklif alabiliyor. İlk açıklandığı Mayıs 2020’den bu yana İstanbul’da binlerce son kullanıcı ve Emlakjet danışmanı JetSat’tan teklifi alırken, uygulama pandemide zorluk yaşayan gayrimenkul piyasası içinde bir nefes oldu. 

Emlakjet JetSat hizmeti Ankara da başladı!

JetSat ile kolay, hızlı ve güvenilir ev satışı

JetSat hizmetine emlakjet.com web sitesi üzerinden ulaşmak mümkün. Acil şekilde satışı yapılması istenen evin bilgilerinin JetSat üzerinden girilmesi durumunda gayrimenkulün bilgisi de Emlakjet ekibine iletiliyor. JetSat tarafından talep edilen bilgilerin sisteme girişi tamamlandıktan sonra maksimum olarak 48 saat içinde satış yapmak isteyen emlak ev sahibine teklif gönderiliyor. Satış yapmak isteyen ev sahibinin teklifi kabul etmesinden sonra JetSat ekibi evi ziyaret ediyor, bilgilerin doğruluğunu kontrol ederek bir rapor hazırlıyor. Sonraki süreçte SPK lisanslı bir Gayrimenkul Değerleme Uzmanı tarafından gayrimenkulün satışında herhangi bir engel olup olmadığı tespit edilmesi ve teklifin satışı yapılacak ev sahibi tarafından uygun görülmesi halinde, satın alma işlemleri JetSat tarafından tamamlanıyor ve ödeme satışı gerçekleştiren ev sahibinin banka hesabına aynı gün içerisinde eft, havale ya da bloke çek yöntemi ile yapılıyor. Üstelik tüm işlemler sadece beş iş günü içerisinde tamamlanıyor.

JetSat hizmeti kapsamında teklif verilen evlerin; krediye uygun olması ve evin değeri 150 bin ve 1 milyon TL arasında olması gibi belli kriterlere uygun olması gerekli. Bu kriterlerin hepsine Emlakjet Jetsat sayfasından ulaşmak mümkün.

“İstanbul’da gayrimenkul piyasasına nefes olduk, şimdi sıra Ankara’da”

Sektöre yenilikler getirerek, sektörü geliştirmenin öncelikli hedefleri arasında bulunduğunu dile getiren Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, “JetSat hizmeti ile evini acil olarak nakde çevirmek isteyen kişilere çözüm sunarak piyasadaki nakit akışının hızlanmasını sağlamayı hedefliyoruz. Normal piyasada evlerin ortalama satış hızı yaklaşık 80 gün iken, mevcut koronavirüs günlerinde bu süre 180-200 günlere kadar çıktı. Emlakjet olarak JetSat hizmetimiz ile bu süreyi 5 güne indirdik. Bu hizmet ile uzun ve zorlu olan ev satma sürecini, “hızlı, kolay ve güvenli” bir hale dönüştürüyoruz. İlk olarak İstanbul’da 10 ay önce başladığımız JetSat hizmetimize bugüne kadar binlerce başvuru geldi. Öncülük ettiğimiz bir inovasyon olan JetSat hizmetimizle, pandemi döneminde zorluklar yaşayan gayrimenkul piyasasında ev alım satımını teşvik ederek İstanbul’da bir nefes olduk, şimdi sıra Ankara’da.” diye konuştu.

Emlakjet JetSat hizmeti Ankara da başladı!

İdikat ayrıca, “Emlakjet JetSat hizmeti ile satın alacağımız evleri, premium emlak ofislerimiz vasıtası ile tekrar avantajlı fiyatlardan satıyoruz. Böylece hem ev alırken hem de satarken üye emlak ofislerimizin kazancına kazanç katmayı ve emlak ekosistemindeki işlem hacmini artırmayı hedefliyoruz. Buradan sonra üye ofisler portföy başına 8.000 TL ile 10.000 TL arasında komisyon kazanma şansı yakalıyor. Portföyün satışına tekrar aracı oldukları takdirde bu rakam iki katına çıkıyor. Jetsat ve benzeri ürünlerle son kullanıcılara ve müşterilerimize kazandıran çözümler sunarak gayrimenkul sektörünü geliştirmeye devam edeceğiz. ‘’dedi.

Emlakjetle çalışan Premium üye ofisler JetSat'la portföyünü genişletirken, satışın gerçekleştirildiği aynı gün yasal limitlerdeki komisyon hakedişi ödeniyor. Emlakjet Premium ofisleri ayrıca müşterilerine de alternatif bir gayrimenkul ürünü sunarak hizmet kalitelerini de arttrıyor. 

Emlakjet Premium Üyeleri de JetSat üzerinden portföylerini paylaşabiliyor

JetSat’ın kurumsal özelliği, emlak danışmanlarına hizmet verirken, Emlakjet Premium üyesi olan emlak danışmanları portföylerinde bulunan acil olarak satmak istedikleri portföyleri paylaşabiliyor. Emlakjet Premium üyesi emlak danışmanları, Emlakjet kurumsal panelindeki JetSat butonu üzerinden, talep edilen bilgileri doldurarak gönderim yaptıktan ve JetSat tarafından talep edilen bilgilerin sisteme girişi tamamlandıktan sonra maksimum 48 saat içerisinde teklif verebiliyor. Teklifin kabul edilmesi durumunda JetSat ekibi portföyü ziyaret ediyor ve anlaşmanın sağlanarak satış işleminin gerçekleşmesi halinde para aynı gün hesabına yatırılıyor.

 

Emlakjet, emlakçılar için Prestige dönemini başlatıyor!


Geri Dön