20 / 04 / 2024

Emlakjet JetSat hizmeti Antalya'da!

Emlakjet JetSat hizmeti Antalya'da!

Emlakjet Jetsat hizmetini Antalya'ya taşıdı. Emlakjet, 'acil nakit ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahipleri' için İstanbul ve Ankara’da sağladığı hizmeti Antalya'da da sunacak.



Gayrimenkul sektörüne getirdiği yeniliklerle ön plana çıkan Emlakjet, 'acil nakit ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahipleri' için İstanbul ve Ankara’da sağladığı “Jetsat Hızlı Konut Satma Hizmeti” çözümünü gayrimenkul piyasasındaki yükselen değerlerden olan Antalya’da da hayata geçirdi. 

Emlakjet Jetsat hizmetiyle, Antalya’daki konutunu satmak isteyen son kullanıcılar, Emlakjet web sitesinde yer alan Jetsat başvuru sayfasına ana sayfadan ulaşıp konut bilgilerini ilettikten sonra, Emlakjet'ten 48 saatte teklifi alıyor. Konutunu satmak isteyen son kullanıcı Emlakjet tarafından verilen teklifi kabul etmesi durumunda, evin satışı toplam 5 günde yapılıyor. Yeni bir ev almak için mevcut gayrimenkulünü satıp acil nakit ihtiyacını gidermek isteyen kullanıcılar İstanbul ve Ankara’nın ardından, Antalya’da da Türkiye'deki tek hızlı konut alım hizmeti Jetsat'tan yararlanabilecek. 

Gayrimenkul sektörünü inovatif çözümlerle hareketlendirmeyi sürdüren Emlakjet’in Jetsat hizmetinden yalnızca bireysel olarak konutunu satmak isteyenler değil, aynı zamanda Emlakjet’in binlerce emlak danışmanı da portföyleri için teklif alabiliyor.

Emlakjet JetSat hizmeti Antalya da!

“Antalya Türkiye’de en çok konut aranan 4. il”

Jetsat’ın Antalya’da da hizmete alınmasıyla ilişkin açıklamalar yapan Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, “Yabancı yatırımcının ilgisini çeken ve doğal güzellikleriyle her zaman gözde tatil beldeleri arasında yer alan en önemli büyük şehirlerden olan Antalya, Türkiye’deki konut aramalarının yüzde 5’ini oluştururken, aynı zamanda en çok konut aranan 4. il konumunda. Pandemi döneminde yazlık bölgelere artan taleple birlikte Antalya'da hem konut talebi hem fiyatlar oldukça yükselirken, yıllık satılık fiyat artışı yüzde 35’in, kira artışı ise yüzde 50’nin üzerinde gerçekleşti. Antalya Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe yükselen yıldızlarının başında geliyor. Bu nedenle Jetsat’ı İstanbul ve  Ankara  gibi Türkiye’nin en büyük şehirlerinin ardından Antalya’da da hizmete sunduk” diye konuştu. 

Jetsat’ın yeni pek çok kent ile büyümeyi sürdüreceğini ifade eden İdikat, “Jetsat ile yapılan işlemlerde, iş ortağımız üye ofisler aracılığıyla işlem yaparak üye ofislerimize de kazanç sağlıyoruz. Son kullanıcının acil nakit ihtiyacını çözerek, üye ofislerin işlem hacmini arttırarak gayrimenkul sektöründe önemli bir değer yaratımına öncü oluyoruz” açıklamasında bulundu. 

Emlakjet JetSat hizmeti Antalya da!

Jetsat ile kolay, hızlı ve güvenilir ev satışı

Jetsat hizmetine emlakjetcom web sitesi üzerinden erişim sağlanıyor. Acil olarak satılması istenen konutun bilgilerinin Jetsat üzerinden girilmesi halinde gayrimenkulün bilgileri Emlakjet ekibine gönderiliyor. Jetsat tarafından talep edilen bilgilerin sisteme girişinin yapılmasının ardından maksimum 48 saat içerisinde satış yapmak isteyen emlak konut sahibine teklif yollanıyor. Satış yapmak isteyen konut sahibinin teklifi kabul etmesi sonrasında Jetsat ekibi konutu ziyaret ediyor, bilgilerin doğruluğunu kontrol ediyor ve rapor hazırlıyor. Sonraki süreçte SPK lisanslı bir Gayrimenkul Değerleme Uzmanı tarafından gayrimenkulün satışında herhangi bir engel bulunup bulunmadığının belirlenmesi ve teklifin, satışı gerçekleştirecek konut sahibi tarafından uygun bulunması halinde, satın alma işlemleri Jetsat tarafından bitiriliyor ve ödeme satışı gerçekleştiren ev sahibinin banka hesabına aynı gün içinde eft, havale ya da bloke çek yöntemi ile gerçekleştiriliyor. Üstelik bütün işlemler sadece beş iş gününde bitiriliyor.

Jetsat hizmeti çerçevesinde teklif sunulan konutların; krediye uygun olması ve evin değeri 150 bin TL ve 1 milyon TL arasında olması gibi belli kriterlere sahip olması gerekli. Bu kriterlerin hepsi Emlakjet Jetsat sayfasından öğrenilebiliyor.

En çok konut aranan iller hangileri oldu?


Geri Dön