26 / 04 / 2024

Emre Arolat Dubai'den iki dalda ödülle döndü!

Emre Arolat Dubai'den iki dalda ödülle döndü!

Emre Arolat Architects, 8 projesiyle 12 farklı kategoride finale kalan tek mimarlık ofisi olarak rekor kırdığı 2010 Cityscape Dubai Awards töreninden iki büyük ödülle döndü



American Institute of Architects tarafından da desteklenerek Dubai"de gerçekleştirilen 2010 Cityscape Dubai Ödülleri"nde Emre Arolat"ın hazırladığı 8 proje 12 dalda finale kalırken yarışma sonunda Maksimum Evleri ve Minicity Maket Parkı iki kategoride ödül sahibi oldu.

EAA-Emre Arolat Architects tarafından hazırlanan Maksimum Evler projesi œKonut Yapıları kategorisinde, Minicity Maket Parkı Yapısı ise œRekreasyon Yapıları kategorisinde 2010 Cityscape Dubai Ödülleri"ne layık görüldü. EAA-Emre Arolat Architects"in 12 projesinin finalist olduğu yarışma Dubai"deki Grand Hyatt Hotel"de gerçekleşti.

Bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen ödüller, dünyanın en önemli gayrimenkul yatırım ve geliştirme etkinliklerinden biri olarak kabul edilen ve her yıl 120"den fazla ülkeden gayrimenkul uzmanı, mimar, tasarımcı ve plancılarını uluslararası bir iletişim ortamında bir araya getiren Cityscape Dubai kapsamında organize ediliyor.

2010 Cityscape Dubai yarışmasına katılan yapı ve projeler, ticari/karma kullanımlı yapılar, kamusal yapılar, rekreasyon yapıları, konut yapıları, turizm ve ulaşım yapıları gibi ana kategorilerde değerlendirildi. Belirlenen bu ödül kategorileri dışında, jüri üyeleri katılan projelerden bazılarını œçevre Ödülü, œİslam Mimarisi Ödülü, œGenç Mimar Ödülü, œKültürel Miras Ödülü ve œMaster Plan Ödülü başlıkları altında özel ödüllere verdi.

8 finalist projede nereler var Zorlu Konak Residences, Bodrum Büyük Kulüp, Raif Dinçkök Yalova Kültür Merkezi, Varyap Merkez Alışveriş ve Kültür Merkezi,Eyüp Belediyesi Nikah Dairesi, Maksimum Evler,7800 çeşme Konutları ve Oteli Minicity Maket Parkı.


Geri Dön